Στο Λιβάδι Ελασσόνας ο γνωστός ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας

Του Γιάννη Μουκίδη

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά ετοιμάζει ο δραστήριος Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδίου, αφού στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, στη γραφική ορεινή κωμόπολη θα εμφανιστεί την Πέμπτη 9 Αυγούστου ο γνωστός ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας (μαζί με τη Γιάννα Φαφαλιού).

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του «Ζάννειου Πνευματικού Κέντρου» στο Λιβάδι Ελασσόνας, θα αρχίσει στις 10 το βράδυ, ενώ η συνέχεια της βραδιάς ανήκει στην ορχήστρα του Χρήστου Αδαμόπουλου.

Με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, ο γνωστός ερμηνευτής, που έλκει την καταγωγή του από την Ελασσόνα, αναμένεται να παρασύρει τον κόσμο σε δυνατές μουσικές στιγμές που περιέχουν από το κλασικό πια “Κόκκινα γυαλιά”, το “Ποδήλατο”, τη “Λίζα”, το “Μόνο μια φορά” και τα “Μαργαριτάρια” μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Παράλληλα θα παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι “Τα πλοία της γραμμής”(ερωτική ρυθμική μπαλάντα) σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Κύπριου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση.

Ο Κώστας Μακεδόνας και αυτό το καλοκαίρι «ταξιδεύει» παρέα με τους συνεργάτες του (…παράλληλα με τις πτήσεις του στο εξωτερικό για την αεροπορική εταιρεία όπου εργάζεται) κι έτσι δίνει σειρά συναυλιών σε περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του σε Ρέθυμνο, Βριλήσσια, Ζάκυνθο, Γεφυρούδι Σερρών, Κεφαλονιά και Κω σειρά έχει και το Λιβάδι Ελασσόνας!

Add Comment