Ευχαριστίες στον Κ. Αγοραστό από τον Α.Ο. Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου

Η διοίκηση της Α.Ο. Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: Η περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου. Η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε τις ευχαριστίες της για το έργο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αφορά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αυτόματου ποτίσματος στο γήπεδο Μεγάλου Ελευθεροχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Α.Ο. Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου Αναστάσιος Τάψας απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό τόνισε τα εξής:

«Μετά από εικοσιπέντε χρόνια πραγματοποιoύνται ξανά εργασίες στο γήπεδό μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως οι πόρτες της περιφέρειας είναι ανοικτές για τους πολίτες. Παράλληλα με το σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων έργων η περιφέρεια Θεσσαλίας συμβάλει καθοριστικά ώστε οι κάτοικοι της υπαίθρου να αποκτήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή τους στο στον περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Αγοραστό, στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Θανάση Παιδή και στον πολιτικό μηχανικό της περιφέρειας κ. Στέλιο Δημότσιο».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής:

«Ο αθλητισμός και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελούν προτεραιότητες της διοίκησής μας. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ως αιρετή περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Η περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Add Comment