Μία μαγική βραδιά από τη μικτή χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

“Ένας ουρανός μ’αστέρια”

Μια μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό, που κατέκλυσε τον όμορφο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τσαριτσάνης, το βράδυ της Τρίτης 10 Ιούλη. Η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης υπό την διεύθυνσή της μαέστρου κ. Αλίνας Πάσχου που είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης μάγεψε το ακροατήριο με μια συναυλία-αφιέρωμα στον Μιμή Πλέσσα κάνοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τα Κινηματογραφικά τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που άφησαν εποχή.
Τραγούδια όπως “Καμαρούλα μια σταλιά”, “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”, “Τόσα καλοκαίρια”, “Crazy girl”, “Οι χάντρες”, ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής, το οποίο πολλές φορές συνόδεψε επανειλημμένα με ρυθμικά παλαμάκια και ξεσπούσε σε χειροκροτήματα στο τέλος κάθε τραγουδιού.
Την Χορωδία συνόδεψε πενταμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από τον Κώστα Αντωνίου στο πιάνο, τον Αντώνη Βλαχογιώργο στο βιολί, τον Γιώργο Κατσάρα στα κρουστά, τον Κώστα Πουτόκα στο μπουζούκι και τον Νικόλα Πάσχο στην τρομπέτα. Την επιμέλεια και την αφήγηση των κειμένων είχε η κ. Ασπασία Τζαβέλλα-Σαπουνά.
Την όμορφη συναυλία-αφιέρωμα με τίτλο “Ένας ουρανός μ’ αστέρια” άνοιξε η παιδική χορωδία και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου  παρουσιάζοντας ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Την επιμέλεια του μουσικοχορευτικού προγράμματος είχε η χοροδιδάσκαλος κ. Ελισσάβετ Πάσχου.
[wpg_thumb]
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τσαριτσάνης κ. Αχιλλέας Μητσιμπόνας, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοί καθώς και πλήθος κόσμου από την Τσαριτσάνη και την επαρχία Ελασσόνας.
Το φιλόμουσο κοινό της περιοχής είχε μόνο θετικά σχόλια να κάνει φεύγοντας από την Συναυλία τόσο για την απόδοση της Χορωδίας όσο και για την άρτια διοργάνωση της συναυλίας από το Δ.Σ του Συλλόγου.

Add Comment