Εν δυνάμει υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία Παιδής, Μπίζιου, Κατσιαντώνης

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λάρισας… και μάλιστα με Ελασσονίτικο “χρώμα”.

Ο Θανάσης Παιδής, η Στέλλα Μπίζιου και ο Γιώργος Κατσιαντώνης φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των εν δυνάμει νέων υποψηφίων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξασφαλίζοντας στο κόμμα μία εικόνα ηλικιακής ανανέωσης, που θα ήθελε κάθε κόμμα και κάθε αρχηγός.

Με εμπειρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ως αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος ο Θανάσης Παιδής μοιάζει να αποτελεί μονόδρομο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το επικοινωνιακό του προφίλ είναι σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό. Νέος, εμφανίσιμος, κοινωνικός, βέρος Νεοδημοκράτης, με χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Με τον “αέρα” της επιτυχημένης συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές του 2015 η Στέλλα Μπίζιου αποτελεί μία δυναμική υποψηφιότητα με ερείσματα στη Λάρισα και την Ελασσόνα. Δικηγόρος, με εντυπωσιακή εμφάνιση και με πατέρα έμπειρο αυτοδιοικητικό, διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αναδειχθεί στην έκπληξη των επερχόμενων εκλογών.

Τέλος, ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, νέος και αυτός, κοινωνικός και αεικίνητος, με ομολογουμένως αντισυμβατικό προφίλ, θα μπορούσε να προσαρμοστεί τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, περισσότερο ως κεντροδεξιός και φιλελεύθερος και λιγότερο ως παραδοσιακός και συντηρητικός πολιτικός. Με “όπλο” του την αναγνωρισιμότητα που έχει εξασφαλίσει από τα μεγάλα ΜΜΕ της Λάρισας, τα οποία φαίνεται ότι χειρίζεται με μεγάλη άνεση, μπορεί να κάμψει την αντιδράσεις των παραδοσιακών στελεχών που θα ήθελαν τα “δικά τους παιδιά” στη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του κόμματος και οι επιλογές των τριών Ελασσονιτών θα πάρουν λίγο χρόνο για να αποκαλυφθούν. Μέχρι τότε οι συζητήσεις και οι αντιδράσεις θα πληθαίνουν…

Add Comment