Εντός έδρας ήττα – σοκ του Π.Ο. Ελασσόνας!

ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

Εντός έδρας ήττα – σοκ υπέστη ο Π.Ο. Ελασσόνας, χάνοντας στην έδρα του με 1-3 από την Α.Ε. Μουζακίου, και σκορπίζοντας απογοήτευση και προβληματισμό στους φίλους του.
Η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή παρουσιάστηκε πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο, και σαφώς «φλύαρη» και ασύνδετη στο β΄ ημίχρονο. Διατηρώντας την υπεροχή στο περισσότερο μέρος του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αλλά ένα γκολ που δέχτηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του α΄ ημιχρόνου, αποσυντόνισε τον Π.Ο.Ε. και οδήγησε τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν …άλλα δυο τέρματα και να φεύγουν από το γήπεδο της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος πανηγυρίζοντας για την απροσδόκητη επιτυχία τους.
Όπως και νάχει, πέρα από τον προβληματισμό που προκαλεί η απρόβλεπτη χθεσινή ήττα, υποχρεώνει τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Αλεξανδρή και τους συνεργάτες του να εμψυχώσουν τους παίκτες και να διατηρήσουν το καλό κλίμα στον Π.Ο.Ε., ενόψει της συνέχειας τους πρωταθλήματος.
Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Μουζακίου Σαπουνάκης, που χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές σωτήρια για την ομάδα του.

Φάσεις – γκολ:

4΄: Σουτ του Καραϊσκου του ΠΟΕ μπλόκαρε πέφτοντας ο τερματοφύλακας του Μουζακίου.
15΄: Κεφαλιά του Φλίγκου έφυγε άουτ.
21΄: Δυνατό σουτ – βολίδα του Καραϊσκου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Σαπουνάκη, και η μπάλλα καταλήγει στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
35΄: Σουτ του Κεχαγιά του Μουζακίου φεύγει μόλις άουτ.
38΄: Σουτ – φάουλ του Φλίγκου του ΠΟΕ φεύγει μόλις άουτ.
45΄: Ο Καραμήτσιος του Μουζακίου, εκμεταλλεύεται σέντρα από τα αριστερά και με σουτ κάνει το 1-1.
50΄: Δυνατό σουτ του Αριανούτσου του ΠΟΕ, και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων κάνει σωτήριο μπλοκάρισμα της μπάλλας.
54΄: Κεφαλιά του Φλίγκου υποχρεώνει τον Σαπουνάκη να αποκρούσει σωτήρια.
62΄: Ξανά κεφαλιά του Φλίγκου, και ο τερματοφύλακας μπλοκάρει σωτήρια.
64΄: Παγώνει το γήπεδο, όταν σουτ του Φλιούκα μέσα από την περιοχή κάνει το 1-2, μέσα σε πανηγύρια για το Μουζάκι. Είχε προηγηθεί σωτήρια απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΟΕ Πουλάκη, η οποία στην επαναφορά της μπάλλας έφερε το γκόλ.
83΄: Σοβαρό λάθος Ελασσονίτη αμυντικού φέρνει τον Κανιούρα του Μουζακίου με σουτ να γράφει το 1-3. «κλειδώνοντας» μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.
84΄: Δυνατό σουτ του Αλεξανδρή, και ο τερματοφύλακας Σαπουνάκης αποκρούει σωτήρια.

Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτησία των κ.κ. Ρούση, Τσαγκάρη, Τρυφωνίδη(Σ.Δ. Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλ. Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Θανάσης, Χάμος(45΄ Αριανούτσος), Φλίγκος, Ρόππας(75΄ Καραγκούνης), Χατζηβαλσάμης, Καραϊσκος, Μουρατίδης(45΄ Αλεξανδρής).
Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ(Παν. Ταμπάκος): Σαπουνάκης, Κίσσας, Ευθυμίου(45΄ Κλαπανάρας), Μαρκάκης, Ρόμπος, Φλιούκας, Κεχαγιάς, Καραμήτσος(86΄ Παπαντώνης), Κανιούρας, Υφαντής(76΄ Μιαρίτης), Τζάκης.

Add Comment