Κέλλας από την εκδήλωση ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας: Ζούμε τις τελευταίες ανάσες μιας καταρρέουσας κυβέρνησης

«Αυτό που ζούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι οι τελευταίες ανάσες πριν την κατάρρευση, ενός συστήματος εξουσίας, το οποίο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει εν μια νυκτί το εθνικό ζήτημα του «Μακεδονικού» και να το κλείσει την επομένη, γεμίζοντας με λάσπη τους ανεμιστήρες της νέας διαπλοκής.
Μια ανερμάτιστη κυβέρνηση ιδεοληπτικών, που μπροστά στην ανάγκη τους για διατήρηση των προνομίων της εξουσίας, μετατρέπουν το όποιο ψέμα σε “αλήθεια”, προσπαθώντας, με τον τρόπο αυτό, να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη».
Τα παραπάνω τόνισε, μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, παρουσία του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ κ. Κώστα Καραμανλή, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.
«Έπαιξαν με τις πλατείες.
Έστησαν τον διχασμό τους πάνω στις πλατείες.
Έγιναν κυβέρνηση ακριβώς λόγω των πλατειών.
Και είδαν μέσα στη ματαιοδοξία των πόθων τους, την πλατεία να ορθώνεται, αυτή τη φορά από πατριώτες που αρνήθηκαν να γίνουν στρατιωτάκια στα κελεύσματα της αριστερής εξουσίας, έτοιμη να τους καταπιεί.
Προσπάθησαν να παίξουν με τα σύμβολα ενός ολόκληρου έθνους, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή.
Κατάλαβαν πως τίποτα δεν είναι όπως νόμιζαν γι’ αυτό και την επομένη ξεκίνησαν την μεγαλύτερη εκστρατεία λάσπης», συνέχισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, ενώ μιλώντας για το “σκάνδαλο της Novartis” σημείωσε:
«Μιλάνε για σκάνδαλο την ώρα που αποκαλύπτεται κάθε μέρα πως πίσω από όλες τις μεθοδεύσεις υπάρχει και ένα κυβερνητικό στέλεχος! Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να κρύψει τίποτα.
Απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Απαιτούμε να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι.
Απαιτούμε να λάμψει η αλήθεια.
Απαιτούμε ωστόσο να αφήσουν ελεύθερη τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.
Αρκετά πλέον με τις καθεστωτικές νοοτροπίες.
Οφείλουν να καταλάβουν πλέον στην Κυβέρνηση πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι, εξακολουθεί να υφίσταται η διάκριση των εξουσιών, όσο κι αν αυτό δεν βολεύει τον αριστερόστροφο φασισμό που επιδεικνύουν.
Οφείλουν να καταλάβουν πως τα παιχνίδια με τους θεσμούς τα έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός.
Και επιπλέον να θυμούνται πως όποιος επιχειρήσει να δημιουργήσει καθεστώς πολιτικής αναταραχής και προϋποθέσεις πολιτικής ομηρίας, θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με μαθηματική ακρίβεια».

[wpg_thumb]

Ο κ. Κέλλας καλωσορίζοντας τον Κώστα Καραμανλή, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επαρχία Ελασσόνας και στην κτηνοτροφία της περιοχής:
«Καλωσορίζω στην Ελασσόνα των ηρώων και των εθνικών αγώνων, τον Κώστα Καραμανλή, έναν συνάδερφο βουλευτή που κοσμεί με την δράση του τα έδρανα του κοινοβουλίου και φέρει απόλυτη επίγνωση του βάρους που σηκώνει στους ώμους του.
Βρισκόμαστε στην περιοχή με τη μεγαλύτερη παραγωγή γάλακτος και φέτας στην ελληνική επικράτεια και ακόμη δεν έχουμε αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
Στο πλαίσιο αυτό και κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ελασσόνα, σε συνάντησή μου με τον Δήμαρχο, πρότεινα και το λέω και τώρα, όλοι οι βουλευτές του Νομού, συντονισμένα, να κινηθούμε για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να δημιουργηθεί Γαλακτοκομική Σχολή με έδρα την Ελασσόνα.
Στη Νέα Δημοκρατία, έχουμε σαν στόχο να θέσουμε τις βάσεις της πραγματικής ανασυγκρότησης της υπαίθρου μας, μέσα από το τρίπτυχο χαμηλής φορολόγησης – ανταγωνιστικών προϊόντων – ενίσχυσης της εξωστρέφειας».
Ο κ. Κέλλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων υποδομής στο Ν. Λάρισας, αλλά και αξιοποίησης του Ολύμπου, τονίζοντας:
«Είναι επιβεβλημένο να ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα των υποδομών, τα οποία έχουν μείνει πίσω, εξαιτίας μιας κυβέρνησης που δεν έχει κανέναν σχεδιασμό.
Ο νομός της Λάρισας θέλει να γίνουν επιτέλους οι παρεμβάσεις στους πολύπαθους οδικούς άξονες Λάρισας – Φαρσάλων και Λάρισας – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης.
Όπως επίσης είναι τραγικό, το βουνό των Θεών, ο Όλυμπος, που είναι παγκοσμίως γνωστός και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από εδώ, να μην διαθέτει ακόμη τις υποδομές για να γίνει ο βασικός πόλος έλξης ορειβατικού, θρησκευτικού και χειμερινού τουρισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο».
Κλείνοντας, τέλος, τον χαιρετισμό του, ο Λαρισαίος πολιτικός σημείωσε:
«Όλοι μαζί εργαζόμαστε για τα μικρά και για τα μεγάλα.
Για τα καθημερινά και για τα εθνικά.
Εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα της χώρας γιατί γνωρίζουμε καλά, πως και πάλι, είναι δική μας η αποστολή να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια.
Και αυτό ακριβώς θα καταφέρουμε!
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα βρουν και πάλι την αισιοδοξία, το χαμόγελο, την πίστη και την ελπίδα τους».

Add Comment