Διαμαρτυρία μελών του Α.Σ.Ο.Κ. “Μελούνα Ολύμπου” για την πορεία της εκκαθάρισης

ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ο.Κ-5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ..

Α.Σ.Ο.Κ. ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Αγροτικός Συνεταιρισμός Ομαδικών Καλλιεργειών Τσαριτσανης-Στεφανοβουνου- Αετοραχης ‘Η μελουνα ολυμπου”(Πρώην ομαδικός αμπελώνας)

Έπρεπε να παρέλθει η πενταετία από την λύση του συνεταιρισμού (5-4-2012) για να ενημερωθούν και επίσημα τα μέλη του Α.Σ.Ο.Κ. από τον εκκαθαριστή Αργύρη Χαδουλη ότι τα ταμειακά αποθέματα του συνεταιρισμού είναι περίπου 240.000e ….ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 200.000-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 38.000-ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ 8.00.Σε άτυπες συναντήσεις ενημέρωσης που έγιναν σε Τσαριτσανη- Αετοραχη-Στεφανοβουνο από τον εκκαθαριστή του συνεταιρισμού με θέμα την πορεία της εκκαθάρισης. Παρά τον αμφισβητούμενο διορισμό του, λόγο μη απαρτίας της γενικής συνέλευσης της(7-5-2017). Ο εκκαθαριστής στην προσπάθεια ενημέρωσης των μελών, αναφέρει ότι βασικό μέλημα της εκκαθάρισης είναι η σύνταξη, αναμόρφωση και επικαιροποίηση νέου πίνακα μητρώου μελών του συνεταιρισμού. Καλεί όλα τα μέλη και διαδόχους αυτών να καταβάλουν δικαιολογητικά της ιδιοκτησίας τους ως μέλη του συνεταιρισμού και της συνεταιριστικής μερίδας.Εως την 28-2-2018. Στην πρόσφατη συνάντηση ενημέρωσης που έγινε στο Στεφονοβουνο (10-11-2017) ο εκκαθαριστής ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ να δώσει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα μελών1)Σε ερώτηση μέλους για την ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ του, και τον συνεργατών του (νομικοί σύμβουλοί, συνεργάτες,έξοδα διοίκησης και διαχείρισης) ειπε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ..
2)Σε ερώτηση μέλους για το αν θα λογοδοτήσουν τα Δ.Σ.για την ΟΛΙΓΩΡΙΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ (5-4-2012 λύση συνεταιρισμού) διορισμού εκκαθαριστή, όχι μόνο δεν απάντησε αλλά προς έκπληξη όλων ακούσαμε από τον εκκαθαριστή Χαδουλη να συγχαίρει τα πρώην Δ.Σ. για τον λόγο ότι ο Α.Σ.Ο.Κ. δεν είναι χρεωμένος. Τα μελη γελάσανε και ακόμη γελάνε με την αστεία δήλωση ..!!

Προς ενημέρωση σας λοιπόν κυριε Χαδουλη, ο Α.Σ.Ο.Κ. που είστε διορισμένος εκκαθαριστής στο παρελθόν υπήρξε πολύ χρεωμένος και ξεχρέωσε μόνο με την επιδότηση της εκρίζωσης τον αμπελιών..Το Δ.Σ. που εσείς συγχαίρεστε το μόνο που έκανε επι 5 χρόνια ειναι να αρνείται πεισματικά τον διορισμό εκκαθαριστή και να κάθεται στης καρέκλες…Σας παρακαλούμε λοιπόν κυριε Χαδουλη στο επόμενο άτυπο κάλεσμα σας για ενημέρωση να είστε σε θέση να δώσετε σαφείς απαντήσεις για αυτά που θα ερωτηθείτε..Και ο κόσμος (πολλοί από αυτούς ηλικιωμένοι) που θα αφήσει δουλειές και υποχρεώσεις για να έρθει να σας ακούσει με αγωνια για την πορεία της εκκαθάρισης που αναλάβατε να μην έρθει άδικα..Αξίζει να αναφέρουμε οτι σε αίτημα του εκκαθαριστή στην “διεύθυνση πολιτικής γης περιφέρειας Θεσσαλίας” για την επίδοση στοιχείων αποτύπωσης της ιδιοκτησίας τον συνεταίρων και ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Α.Σ.Ο.Κ.που διενεργήθηκε το 2004 η απάντηση ήταν αρνητική..Σας επιβεβαιώνουμε οτι είναι ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ κάτι τέτοιο, γιατι φάκελος υπήρχε. Υπήρχε χαρτογράφηση, ζώνες και ενστάσεις μελών του αναδασμού.
Makis Vlahodimos
Χωρίς την ανάρτηση του λογω νομής των κτημάτων (δηλαδή τίτλο κυριότητας)

Μέλη του Α.Σ.Ο.Κ. ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Αγροτικός Συνεταιρισμός Ομαδικών Καλλιεργειών Τσαριτσανης-Στεφανοβουνου- Αετοραχης ‘Η μελουνα ολυμπου”(Πρώην ομαδικός αμπελώνας)

Add Comment