«Άσφαιρο» το τοπικό ντέρμπι της Ελασσόνας

Δεκάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας(…η εικόνα της κερκίδας θύμισε παλαιότερες εποχές σε ανάλογα τοπικά ντέρμπι) και παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι, το τοπικό ντέρμπι Π.Ο. Ελασσόνας – Οικονόμου Τσαριτσάνης, που τελικά αποδείχθηκε «άσφαιρο» και δεν ανέδειξε νικητή.
Η «λευκή» ισοπαλία, με το φτωχό 0-0, κρίνεται δίκαια, σύμφωνα με την εμφάνιση των δύο «μονομάχων» και τις ευκαιρίες που έχασαν, στην προσπάθεια τους να βρουν δίκτυα.
Η αναμέτρηση παρουσίασε ενδιαφέρον έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και σίγουρα «σημαδεύτηκε» από τις 2 μεγάλες ευκαιρίες και των δύο αντιπάλων(στο β΄ ημίχρονο), ιδίως με τη διπλή ευκαιρία του ΠΟΕ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
[wpg_thumb]
Φάσεις

11΄: Επικίνδυνη σέντρα από τη δεξιά πλευρά του Φτίκα, που φροντίζουν να διώξουν οι Ελασσονίτες.
21΄: Σουτ του Καραγκούνη φεύγει άουτ.
23΄: Ο Μενσούρ σουτάρει, με τον Νούσια να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
29΄: Νέο σουτ του δραστήριου Καραγκούνη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
36΄: Επίσκεψη των παικτών του ΠΟΕ στην περιοχή του Οικονόμου. Μετά από εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά, η έξυπνη κεφαλιά του καλά πλασαρισμένου Γκαραβέλη φεύγει άουτ.
42΄: Από τα αριστερά, η σέντρα του Μπουμπουνάρα βρίσκει τον επικίνδυνο Φτίκα, με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.
45΄: Από καλή θέση, το σουτ του Καλφούντζου φεύγει ψηλά άουτ.
56΄: Κλέψιμο της μπάλας από τον Μενσούρ, μέσα στην περιοχή του Νούσια, αλλά το σουτ που κάνει, φεύγει άουτ.
64΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να ανοίξει το σκορ, όταν ο έμπειρος Φτίκας, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο, προχωράει και φθάνει απέναντι από τον γκολκίπερ Μαστοροδήμο, αλλά το πλασέ που επιχειρεί…φεύγει άουτ.
68΄: Επικίνδυνο σουτ του Μπαλαμώτη έξω από την περιοχή φεύγει άουτ, μόλις λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Οικονόμου.
73΄: Συνεργασία Γκαμπέτα και Δραχαλίβα, με τον τελευταίο να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
78΄: Ο Ματούλας από πλάγια σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
87΄: Κόκκινη κάρτα για τον Γκαραβέλη του ΠΟΕ, για χτύπημα σε αντίπαλο, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να αγωνιστούν τα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα με δέκα πάικτες.
90΄+2: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. να βρει δίκτυα και να «κλειδώσει» το «τρίποντο», αλλά ο έμπειρος και εξαιρετικός Νούσιας…δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Έτσι, η επικίνδυνη κεφαλιά – «φαρμάκι» του Μπούσια αποκρούεται προσωρινά από τον Παναγιώτη Νούσια, που στη συνέχεια της φάσης ξαναδηλώνει «παρών», όταν αποκρούει και το πλασέ του καραδοκούντα Ταστεμερίδη, εισπράττοντας τα χειροκρότημα της κερκίδας!

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Νίτσα, Αναστασίου, Νάκα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής – Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Μάρκου, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Καρακώστας(76΄ Μπούσιας), Πεπκολάϊ, Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης(74΄ Καραμάνος), Ματούλας, Μενσούρ(61΄ Ταστεμερίδης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας(λ.τ. 85΄ Σαπάκος), Χάμος, Μόσχος, Σακοράφας(55΄ Δραχαλίβας), Γκαμπέτας, Καλφούντζος, Πούτας, Καραγκούνης, Φτίκας(80΄ Μιφτάρι).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment