Στην Ελασσόνα και τη Λάρισα για τις ευχές του Πάσχα ο Γ. Κατσιαντώνης

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανήμερα του Πάσχα επισκέφτηκε την προκεχωρημένη αποθήκη πυρομαχικών (ΠΑΠ) Ελασσόνας ο Γιώργος Κατσιαντώνης. Αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της στρατιωτικής μονάδας και τσούγκρισε με τους φαντάρους τα παραδοσιακά κόκκινα Πασχαλινά αυγά.

” Είναι ημέρα που οι περισσότεροι βρισκόμαστε στα σπίτια μας για το Πασχαλινό τραπέζι με τους δικούς μας ανθρώπους, είστε και εσείς όμως που πιστοί στο καθήκον υπηρετείτε την πατρίδα μας και μας κάνετε υπερήφανους ” δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων που ευχήθηκε γρήγορη “Ανάσταση” στην…Πατρίδα μας !

O Γιώργος Κατσιαντώνης στην αγορά της Λάρισας: Καλή Ανάσταση… στην Πατρίδα μας… και στη ζωή μας… !!!

Ευχές για “Ανάσταση στις ψυχές και στις ζωές όλων ” αντάλλαξε ο Γιώργος Κατσιαντώνης με καταστηματάρχες της Λάρισας στη βόλτα που έκανε το πρωινό του Μ. Σαββάτου στο κέντρο της Λάρισας.
Ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων μπήκε σε καταστήματα της πόλης συνομίλησε με επιχειρηματίες για το πως εξελίχθηκε η αγοραστική κίνηση τις ‘Άγιες Ημέρες του Πάσχα ορμώμενος από το… γολγοθά που βιώνουν οι πολίτες επί 8 συνεχόμενα χρόνια σκληρής λιτότητας και βάναυσων μέτρων από την κυβέρνηση.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής περιέγραψαν στο Γιώργο Κατσιαντώνη τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να κρατήσουν… “όρθια” τα μαγαζιά τους, ενώ μιλώντας με πολίτες που απλώς κοίταζαν… χωρίς να μπορούν να αγοράσουν ακόμη και τα απαραίτητα για την Κυριακή του Πάσχα ο Βουλευτής Λάρισας επισήμανε πως ” θα έπρεπε η κυβέρνηση χτες… και όχι σήμερα να κοιτάξει στην… τσέπη τους πολίτες και να βρει λύση στη μάστιγα της ανεργίας. Να δώσει κίνητρα σε ανθρώπους που κρατούν με… νύχια και με δόντια… ανοιχτά τα μαγαζιά τους. Επιβάλλεται να ενισχύσει την επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα και όχι να… συνεχίζει τον παραλογισμό της… με επαχθή μέτρα, και ασύστολους φόρους”.
Ο Βουλευτής Λάρισας δήλωσε πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό των επιχειρηματιών με παρεμβάσεις του στην κυβέρνηση για “τονωτικές ενέσεις” στον ιδιωτικό τομέα και ευχήθηκε “Το Άγιο Φώς της Ανάστασης, να φέρει και την… Ανάσταση της Πατρίδας μας και της ζωής των Ελλήνων” !!!
[wpg_thumb]
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης στο bazaar ” Το Χαμόγελο του Παιδιού” : Όλοι μαζί… για το χαμόγελο ενός παιδιού…!!!

Όταν ένα παιδί μπορεί να προσφέρει αγάπη σε ένα άλλο παιδί με μια δική μας κίνηση… τότε η χαρά είναι διπλή για εμάς τους μεγάλους, και το κέρδος της… ψυχής μας ανεκτίμητο”, δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης που αγόρασε την Πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι του από το bazaar που διοργανώνει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνομίλησε με πολύ κόσμο που επέλεγε τις Πασχαλινές δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους και επισήμανε την τεράστια αξία που έχει στις δύσκολες ημέρες που ζούμε… η προσφορά και η στήριξη σε παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσα από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” λέγοντας χαρακτηριστικά:

” Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από την αγάπη και τη φροντίδα μας. Το Χαμόγελο του Παιδιού επιτελεί ένα τεράστιο έργο που δεν καταγράφεται με… λέξεις. Συγχαρητήρια σε όλους του εργαζόμενους και εθελοντές του Οργανισμού για τις Πασχαλινές δημιουργίες που έφτιαξαν. Σήμερα αγοράζοντας μια λαμπάδα από εδώ… θα κάνουμε πολλά παιδιά να χαμογελάσουν και να μάθουν ότι ένα παιδί… στήριξε ένα άλλο παιδί…”

Add Comment