10ο άλμπουμ από τον βραβευμένο Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Έχοντας κερδίσει κοινό και κριτικούς με το πολυβραβευμένο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ του «First Contact» που κυκλοφόρησε το 2008 και έχοντας κυκλοφορήσει άλλα οκτώ επιτυχημένα ηλεκτρονικά μουσικά άλμπουμ μέχρι το 2016, ο Σάκης Γκουζώνης (Sakis Gouzonis) επανέρχεται φέτος με το δέκατο άλμπουμ του, που έχει το γενικό τίτλο «Amazing Space».
Το νέο άλμπουμ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την εξερεύνηση του διαστήματος και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά το πηγαίο ταλέντο που έχει ο Sakis Gouzonis στη μουσική.
Δίχως την παραμικρή υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες, ο Sakis Gouzonis τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αποκτήσει περισσότερους από 740.000 ακροατές σε 220 χώρες, ενώ η μουσική του έχει κατεβεί σε ψηφιακή μορφή MP3 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.
Επιπρόσθετα, έντονη είναι και η παρουσία του Ελασσονίτη συνθέτη τόσο στον Ελληνικό όσο και στον διεθνή τύπο, με γνωστά μέσα μαζικής ενημέρωσης να δημοσιεύουν πολύ θετικές κριτικές και άρθρα. Ο πρώην σχολιαστής της Βρετανικής τηλεόρασης BBC Steve Sheppard, στην κριτική για τον Σάκη Γκουζώνη που δημοσίευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έγραψε μεταξύ άλλων: «…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition ‘Lead Me Home’… ‘Till The End Of Time’ has a grandeur and a majestic quality about it that after hearing one would have to stand and applaud…».
Το «Amazing Space» κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για όλους τους ακροατές μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του συνθέτη στο www.sakisgouzonis.com.

Add Comment