Σε εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι η MODECO

Κωνσταντινούπολη Franchise 29/9-2/10 & Dubai Index 22-25/10/11

H Modeco, πρωτοπόρος εταιρία παιδικών και νεανικών επίπλων, με εμπειρία 30 χρόνων και ισχυρό δίκτυο καταστημάτων στην ελληνικά αγορά, επεκτείνεται τώρα δυναμικά και στο εξωτερικό.

Η εταιρία, υλοποιώντας την αναπτυξιακή της στρατηγική, συμμετείχε πρόσφατα σε δύο διεθνείς εκθέσεις, στην Κωνσταντινούπολη (29/9-2/10) και Ντουμπάϊ (22-25/10) με στόχο την αντιπροσώπευσή της με νέες συνεργασίες στις αγορές της Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.


Η παρουσία της Modeco, με πλεονεκτήματα την Ποιότητα (προσφέρει 5 Χρόνια γραπτή Εγγύηση), το καινοτόμο Design (με την υπογραφή του διεθνούς φήμης βιομηχανικού σχεδιαστή Κωνσταντίνου Χούρσογλου) και την Eξυπηρέτηση Πελατών (με το πρωτοπόρο σχεδιαστικό λογισμικό σε Η/Υ), εντυπωσίασε τους επισκέπτες των περιπτέρων της και άφησε υποσχέσεις για δυναμικές εξαγωγικές επιδόσεις.

Στην διεθνή έκθεση Franchise της Κωνσταντινούπολης το ενδιαφερόμενο κοινό ήταν ιδιώτες επιχειρηματίες και εταιρίες από ολόκληρη την Τουρκία, ενώ στην διεθνή έκθεση INDEX (σπιτιού και επίπλωσης) του Ντουμπάι, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασίες με επιχειρήσεις και οίκους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, του Αραβικού κόλπου και της Βορ. Αφρικής.

Με την ευκαιρία των διεθνών αυτών παρουσιών, η Modeco εγκαινίασε το νέο της διεθνές λογότυπο και το νέο διεθνές site (www.modeco-eu.com).
Στο άμεσο μέλλον η εταιρία σχεδιάζει την παρουσία της σε άλλες δύο διεθνείς εκθέσεις (Τουρκία και Γερμανία), ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει την επέκτασή της με νέα καταστήματα σε ελληνικές πόλεις.

Για πληροφορίες για καταστήματα Modeco Franchise: τηλ. 24930 / 25301-3.

Add Comment