Στο Ναύπλιο η νεανική χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

2016 musicArte choir ELASSONA [800x600]

Στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016 η Παιδική – Νεανική Χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ παιδικών – νεανικών – μαθητικών χορωδιών και μουσικών συνόλων που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising και ο δήμος Ναυπλίου στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.

Παιδιά, νέοι και νέες, θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση όπου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ. Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό – πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και μέσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα αρκετά απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Add Comment