Παρέμβαση Ν. Παπαδόπουλο στο Διευθυντή Δασών για τις ακακίες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παπαδόπουλου και του Γενικού διευθυντή Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Δημόπουλου. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης στελέχη δασολόγοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωση του κ. Δημόπουλου σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής των ενισχύσεων του προγράμματος «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών», του Μέτρου 221 για καλλιέργειες κυρίως ακακιών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προτάθηκαν από τον βουλευτή εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες έχει ήδη συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος, με σκοπό την εξέτασή τους από τα αρμόδια Υπουργεία.
Ο κ.Δημόπουλος από την πλευρά του αλλά και τα στελέχη του ΥΠ.Α.Α.Τ. κατανόησαν το πρόβλημα και δήλωσαν ότι αφορά πολλούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Τέλος δεσμεύτηκαν ότι θα το εξετάσουν και θα ενημερώσουν τον κ.Παπαδόπουλο.

Add Comment