Διαβούλευση με τον τοπικό πληθυσμό από την ΑΕΝΟΛ

ΑΕΝΟΛ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Σε συνέχεια των ενεργειών διαβούλευσης με τον τοπικό πληθυσμό αλλά και τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα (Ο.Τ.Α. , Σύλλογοι , Επιμελητήρια κ.λ.π.) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εν όψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020, διοργανώθηκαν από την «Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε., σε συνεργασία με τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ενημερωτικές συναντήσεις στις έδρες τους.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις – ενημερώσεις:
1.Στην Ελασσόνα (Δήμος Ελασσόνας- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Τετάρτη 23/3/2016, με την παρουσία του Δημάρχου Eλασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου και Προέδρων Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
2.Στο Μακρυχώρι (Δήμος Τεμπών- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ) την Πέμπτη 24/3/2016, με την παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου , του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών και μέλους του Δ.Σ. της «Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε. Δημητρίου Τσέτσιλα, των Αντιδημάρχων του Δήμου κ.κ. Κώστα Τσεργά, Κώστα Νταφούλη, Αστερίου Σαίτη και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

[wpg_thumb]

Add Comment