Στον Αμπελώνα χόρεψε ο Σύλλογος απανταχού Σκαμνιωτών

2 [800x600]

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών  “O ΟΛΥΜΠΟΣ ,, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο κέντρο Νεράιδα στον Αμπελώνα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία σε όλους. 
Ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις για την προσφορά των προϊόντων τους που κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της λαχειοφόρου.
Παρακάλεσε τους απανταχού Απόδημους Σκαμνιώτες να πλησιάσουν το Σύλλογο και να προχωρήσουν σε πολιτιστικές δράσεις για την αναγνώριση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς όπως να συμμετέχουν όλοι μαζικά και να γίνουν μέλη στο νέο Σωματείο υπό την επωνυμία «Ένωση Θυμάτων και Καμένων Σπιτιών-Κτηρίων της γερμανικής και ιταλικής κατοχής 1940-44 των μαρτυρικών χωριών της επαρχίας Ελασσόνας» τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί το καταστατικό και η προσπάθεια θα είναι να συγκεντρώσουν στοιχειά τεκμηρίωσης για την καταστροφή και το κάψιμο της παλιάς Σκαμνιάς και θα συνεχιστή η ενημέρωση των μελών με νέες ανακοινώσεις.
[wpg_thumb]
Θαυμάσαμε και καμαρώσαμε τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων, τα οποία σκόρπισαν μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους. Πολλά Συγχαρητήρια βέβαια ανήκουν στη χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα η οποία καταφέρνει πάντα τα παιδιά της, οι μαθητές της, να επιδεικνύουν άριστες χορευτικές ικανότητες.
Η ζωντάνια και ο παλμός που επικράτησαν γέμισαν ασφυκτικά την πίστα από νέους και μεγαλύτερους στην ηλικία. Το γλέντι με συντροφιά την ορχήστρα του Θανάση Καλούση κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,η  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου  κ.  Ρούλα Σουρλαντζή , ο Αντιδήμαρχος  Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης , η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, ο εκπρόσωπος της Κοινότητας Σκαμνιάς Κων/νος Μωραΐτης , ο νέος ιερέας της Σκαμνιάς  παπα-Νεκτάριος ,η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Τούλα Μουγδή, δεκάδες Σκαμνιώτες με τις οικογένειες και φίλοι τους κ.ά..

Add Comment