Συμμετοχή σχολείων στο πρόγραμμα για τη μελισσοκομία του Κ.Π.Ε. Ελασσόνας

Επίσκεψη – παρουσίαση σχετικά με τη μελισσοκομία για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελασσόνας

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κισσάβου-Ελασσόνας σε συνεργασία με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας και το Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας διοργανώνει επίσκεψη – παρουσίαση για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελασσόνας.
Η επίσκεψη – παρουσίαση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν στη συνεισφορά της μέλισσας στην επικονίαση και στο περιβάλλον γενικότερα.
Τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ενός ή περισσοτέρων τμημάτων αξιοποιώντας ώρες της ευέλικτης ζώνης διαθεματικών δραστηριοτήτων ή αξιοποιώντας μια εκπαιδευτική επίσκεψη. Η κάθε παρουσίαση θα έχει διάρκεια 2 ώρες (θα γίνουν δύο ή τρεις παρουσιάσεις, στις 25 Φεβρουαρίου 2016, ώρες 09:00-14:00, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Ελασσόνα, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης).
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, στο email kpe.elassonas@gmail.com και στο fax του ΚΠΕ 24930-29570. Για πληροφορίες στο τηλ του ΚΠΕ 24930-29571.
Στην παρουσίαση θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Ελασσόνας.

Add Comment