Επιτυχημένο «παζάρι» αγάπης και αλληλεγγύης

ΣΤΟΝ Α΄ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΜΠΑΖΑΡ-Α-ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΣΤΑΘΜΟΥ-ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Άρωμα» γιορτών, αλλά και… αγάπης και αλληλεγγύης από την περασμένη Κυριακή στην Ελασσόνα, αφού το Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης του Α΄ Παιδικού Σταθμού Ελασσόνας, που ετοίμασαν με μεράκι οι εκπαιδευτικοί και οι φίλες εθελόντριες του σταθμού σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Δεκάδες Ελασσονίτες όλων των ηλικιών, από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα, κατέκλυσαν στην κυριολεξία όλους τους χώρους του σταθμού, προκειμένου να χαρούν και να προμηθευτούν καλαίσθητες κατασκευές και δωράκια, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα προσφοράς αγάπης που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες παιδιών της Ελασσόνας, που πραγματικά υποφέρουν από απόλυτη φτώχεια.
«Ήταν μια προσπάθεια να δώσουμε τη δική μας απάντηση αλληλεγγύης και αγάπης στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε», είπαν με νόημα στην «Ε» οι εκπαιδευτικοί του Α΄ Παιδικού Σταθμού Ελασσόνας, εμφανώς ευχαριστημένες για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και το αποτέλεσμα. Και συνέχισαν: «Τελικά υπάρχει ανθρωπιά! Παρ’ όλη την μεγάλη οικονομική κρίση και την ανασφάλεια που μας πλήττει όλους, οι συμπολίτες μας έτρεξαν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι αλληλεγγύης του σταθμού μας και γέμισαν το ταμείο μας με χρήματα, που με την σειρά τους θα γίνουν τροφή, θέρμανση, ζεστά καινούρια ρούχα, παιχνίδια, και χαμόγελα ανακούφισης σε παιδιά της πόλης μας που αναίτια τα στερούνται.
[wpg_thumb]
Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με το υστέρημά τους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του σκοπού του bazααr».

Add Comment