Επικράτησε της Δόξας Ομορφοχωρίου ο ΠΟΕ

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία , ο κάτοχος του τροπαίου Π.Ο.Ελασσόνας  ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Ομορφοχωρίου, επικρατώντας με 3-0 και συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Τα γκολ για τη Ελασσόνα, Καραΐσκος στο 17′ με πέναλτι , Καραγκούνης στο 31′ με πλασέ μέσα απο την περιοχή και Αλεξανδρής στο 85′ με δυνατό σουτ.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Α. Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος (46′ Παλιγιάννης) , Παγκαρλιώτας,  Μακρής , Τέγος (53′ λτ Αριανούτσος), Αποστόλου , Μουρατίδης (46′ Ρέτσας),Αλεξανδρής , Καραγκούνης , Καραΐσκος , Σκλάβος .

ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ (Κ. Γούλλας):Ζεϊμπέκης , Καλαφάτης, Αναστασίου,Χριστοδούλου Κ, Τζαλαμπιρας, Αντώνης (46′ Πότση), Τσιλιλής, Δελητζάνης, Μωραΐτης , Καπετάνος, Μάρκου (23′  λτ Umbres).

 

Προπονητές του ΠΟΕ στην Αθήνα για σεμινάριο της Αρσεναλ

Από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου, οι προπονητές της Ακαδημίας του Π.Ο.Ελασσόνας, Φάνης Τσέλιος και Θανάσης Κυριλλίδης, θα παρακολουθήσουν 3ημερο σεμινάριο στην Αθήνα , υπό την επίβλεψη των προπονητών της ARSENAL ,στις εγκαταστάσεις της ARSENAL  στο Χαλάνδρι,όπου θα συμμετέχουν πενήντα (50) προπονητές από όλη την Ελλάδα.

Add Comment