Σε ενημερωτική εκδήλωση για τον τουρισμό την Ελασσόνα εκπροσώπησε ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας

workshop-tourismou

Το Σάββατο 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Workshop Τουρισμού στο Ξενοδοχείο “Metropol” στη Λάρισα με την παρουσία ταξιδιωτικών πρακτόρων από τουριστικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και δημοσιογράφων, με σκοπό την ένταξη της Λάρισας στον τουριστικό χάρτη ως προορισμό εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση του προορισμού από την Ένωση Ξενοδόχων ν. Λάρισας, την Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας και εκπροσώπων των δήμων του νομού. Την Ελασσόνα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Ελασσόνας Τριανταφύλλου Γεώργιος μιλώντας για τις ομορφιές του δήμου.

Αναφέρθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο «Βρυσοπούλες» στον Όλυμπο που λειτουργεί κάθε σαββατοκύριακο της χειμερινής περιόδου, στους Αγώνες Ορειβατικού Σκι και στον Ορειβατικό Μαραθώνιο FAETHON, δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα που μπορούν να ενισχυθούν και να γίνουν ακόμη πιο ισχυροί πόλοι έλξης για τον τουρισμό της περιοχής. Τόνισε, ακόμη, την πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση της κορυφής του Μύτικα από την πλευρά της Ελασσόνας και γενικώς τις πολλές επιλογές αθλητικού και φυσιολατρικού τουρισμού στην περιοχή, παρέδωσε οπτικό υλικό με τα αξιοθέατα και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά τον δήμο.

Η τριήμερη δράση (5 – 7 Ιουνίου) για τη γνωριμία με την περιοχή της Λάρισας ήταν μία πρωτοβουλία της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας και της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κ. Ελλάδας για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε για τους προσκεκλημένους γνωριμία με την πόλη, τον Κίσσαβο, τα παράλια του Νομού, συμμετοχή στη ζωή της πόλης πολυποίκιλα και εκδρομή στον Όλυμπο στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. (Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων).

Η όλη δράση ήταν μια ευκαιρία για τον δήμο Ελασσόνας για την προβολή του ως ενός ισχυρού και πραγματικά ενδιαφέροντος τουριστικού προορισμού!

Add Comment