“Super” εβδομάδα για το βόλεϊ της Ελασσόνας

ΝΙΚΗ 3-0 ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!

gsee_volley_gynaikes

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Μία εβδομάδα επιτυχιών ήταν η εβδομάδα που πέρασε για το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του Ελασσονίτικου αθλητισμού.
Το γυναικείο τμήμα σημείωσε την 6ης νίκη στο πρωτάθλημα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία αφού μάλιστα η απόσταση από την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι 4 βαθμούς! Εύκολο απόγευμα για την γυναικεία  ομάδα  του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, αφού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας, επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σετ την αντίστοιχη του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς τα κορίτσια της Ελασσόνας ήταν καλύτερες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίζοντας ώριμα και αποφασιστικά επιβλήθηκαν με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-14)!
Έτσι λοιπόν η ομάδα ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και βασική της επιδίωξη είναι να ανέβει ακόμη πιο ψηλά! Στην σημερινή αναμέτρηση συμμετοχή είχαν όλες οι αθλήτριες
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου)  Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου, Παναγιώτου, Κιούση, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ, Πλιάκα..

Μεσοβδόμαδα και πάλι το γυναικείο τμήμα προκρίθηκε πανάξια στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει την κλήρωση της επόμενης φάσης! Αν και παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. επιβλήθηκε για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με 3-1 σετ τον ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!
Έτσι λοιπόν, είναι η δεύτερη ομάδα μαζί με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ, που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας!
Η ελασσονίτικη ομάδα με σχήμα, κυρίως της ομάδας των νεανίδων , επικράτησε εύκολα στα δύο πρώτα σετ με 25-13 και 26-14! Στο 3ο σετ η ομάδα χαλάρωσε και συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν, έδωσαν την ευκαιρία στη μαχητική ομάδα των Σουφλαρίων να το κερδίσουν με 25-22!
Στο 4ο σετ παίχτηκε όμορφο βόλεϊ, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο, έως το 18-18, κάπου εκεί όμως, η νεαρή Παναγιώτου έβαλε την ” υπογραφή” της και με 4 άσους, κατάφερε να φέρει τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και τελικά η ομάδα της Ελασσόνας, να πανηγυρίσει άλλη μία επιτυχία!
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ρανια, Πίγκα, Ζιάκου, Κατσαρέ, Αθανασιάδου, Τζιούργκανου..

Και τέλος τη Κυριακή το τμήμα των νεανίδων προκρίθηκε πανάξια και εντυπωσιακά στο ‘’final four’’ της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας όπου θα αγωνιστεί για μία θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!
Oι αθλήτριες του Γυμναστικού είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ και με καλή εμφάνιση επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ και προκρίθηκαν πανάξια στο ‘’final four’’.
Τα σετ : 25-14 ,25-17 , 25-7..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ρανια, Πίγκα, Λέκκα,Παπακώστα,Μπελαή…

Add Comment