Ξεκίνησαν εγγραφές – μαθήματα από το Σύλλογο Τέννις

tennis 192 [5]

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ελασσόνας ανακοινώνει ότι τα μαθήματα τένις καθώς και οι προπονήσεις των αθλητών του ξεκίνησαν και εγγραφές γίνονται καθημερινά από 15:00 έως 17:00 στα γήπεδα στο ποτάμι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η πορεία του συλλόγου από την επανίδρυσή του έως σήμερα είναι σταθερά ανοδική και συμμετέχει ενεργά σε πολλά βαθμολογούμενα τουρνουά, σε εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και σε γιορτές τένις που γίνονται για την διάδοση του αθλήματος.
Οι αθλήτριες του συλλόγου Κίτση Μάνια και Κίτση Αθηνά , στην κατηγορία των 12 ετών συμμετείχαν σχεδόν σε όλα τα τουρνουά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα σε 6 εθνικά πρωταθλήματα και 1 πανελλήνιο, μπήκε σε όλα στην οχτάδα και 3 φορές αγωνίστηκε στον τελικό στα μονά, ενώ στα διπλά πήρε την πρώτη θέση. Αντίστοιχα η Αθηνά αν και μικρή στην ίδια κατηγορία έφτασε πολλές φορές στην οχτάδα και 2 φορές αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την αδερφή της Μάνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάνια είναι στην 11η θέση και η Αθηνά στην 42η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη, η οποία αριθμεί πάνω από 950 αθλήτριες.
Σε επίπεδο αγώνων διάδοσης του αθλήματος που διοργανώθηκαν στην Λάρισα ο σύλλογος συμμετείχε με πολλούς αθλητές και είχαν πολλές διακρίσεις και πρωτιές. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Τσιαντέ Μαϊρα (πρώτη σε όλες τις διοργανώσεις), Ζαρκαδής Αχιλλέας με πολλές πρωτιές, Μπανούσης Δημήτρης, Μουσουλή Μαρία, Ματούλη Φανή καθώς και πολλά άλλα παιδιά.

[wpg_thumb]

Add Comment