6 αθλήτριες ανανέωσαν με την Ελασσόνα

volley_2014_athanasiadou

Μετά από τις Κιούση και Αθανασιάδου που ήρθαν στην ομάδα και ο περσινός βασικός κορμός των αθλητριών που ανέβασε αήττητη την ομάδα στην Α2, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Ελασσόνας.
Έτσι λοιπόν οι Δίρβα, Πλιάκα, Ζιάκου, Κατσαρέ, Κασσελούρη ,Τζιούργκανου και η Αβρανά Αγλαία, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και αυτή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ελασσόνα, καθώς ο συγκεκριμένος κορμός, είναι η τέταρτη χρονιά που θα δουλέψει μαζί στο γήπεδο!!

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Το ενδιαφέρον του προπονητή Βάιου Παναγιώτου και της διοίκησης του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για την πασαδόρο Δέσποινα Αθανασιάδου, οδήγησε σε συμφωνία με την εν λόγω αθλήτρια,η οποία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα φορά τη φανέλα της Ελασσονίτικης ομάδας.
Η Δέσποινα Αθανασιάδου (1994, 1.76μ) είναι γέννημα-θρέμμα του Ερμή Δράμας, όπου ξεκίνησε σε ηλικία 9 ετών από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Αγωνίστηκε ως πασαδόρος σε όλες τις ομάδες του συλλόγου, ενώ το 2008 κατέκτησε με τον Ερμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων με προπονητή τον κ. Καλογιαννίδη.
Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων (2009-2010).
Τις περιόδους 2012/13 καθώς και 2013/14 αγωνίστηκε με την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαικού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής !
Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καλωσορίζει την Δέσποινα Αθανασιάδου στην ομάδα και της εύχεται καλή χρονιά , με υγεία και πολλές επιτυχίες!

[wpg_thumb]

Add Comment