Με ενθουσιασμό η πρώτη προπόνηση των τμημάτων βόλεϊ

ΒΟΛΛΕΪ-ΝΕΑ [1]

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και των δύο τμημάτων του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βόλεϊ και Μπάσκετ) ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά 2014-15.
Μία χρονιά στην οποία η ομάδα Βόλεϊ της Ελασσόνας θα αγωνίζεται για τρίτη φορά στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορία, σε αυτή της Α2!
Όλες οι αθλήτριες πιστές στο ραντεβού τους μετά τον αγιασμό του τμήματος άκουσαν τον Έφορο της ομάδας κο Λιάπη Θεόδωρο να τις καλωσορίζει στην ομάδα ζητώντας να δείξουν τον απαραίτητο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό χαρακτήρα,ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος, παρά η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η προώθηση νέων αθλητριών !
Γιαυτό άλλωστε και στην σύνθεση της ομάδας συμμετέχουν 8 μικρές αθλήτριες 14-15 χρόνων ώστε να αποκτήσουν τις ανάλογες αγωνιστικές εμπειρίες!
Προπονητής για άλλη μία χρονιά θα είναι ο Παναγιώτου Βάιος ,ο οποίος θα έχει ως βοηθό του ,την Πλιάκα, η οποία εκτός από παίκτρια, θα έχει και άλλο ρόλο στην ομάδα!
Απούσες ήταν μόνο η Κιούση, η οποία και θα ενσωματωθεί από την Τρίτη στην ομάδα καθώς και η Αβρανά.
Από αύριο και για μία εβδομάδα, η ομάδα θα χτίσει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή της στο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης!

[wpg_thumb]

Add Comment