Φιλική νίκη του Αμπελώνα μέσα στην Ελασσόνα

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-4 ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ Π.Ο.Ε.
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φιλική νίκη του Αμπελωνιακού, χθες το απόγευμα, μέσα στην Ελασσόνα, όπου επικράτησε άνετα του μαχητικού(ιδίως στο α΄ ημίχρονο) Π.Ο. Ελασσόνας με 1-4 , σε ένα φιλικό καθαρό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, χαμένες ευκαιρίες και γκολ και από τις δυο ομάδες, και αγωνιστική διάθεση από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.
Σίγουρα, τόσο ο προπονητής του ΠΟΕ Θανάσης Γκαδρής όσο και ο προπονητής του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν, χρήσιμα για τη συνέχεια της προετοιμασίας των ομάδων τους.
ΤΑ ΓΚΟΛ:
23΄: Εκτέλεση κόρνερ από τον Σισμανίδη και, μετά από άστοχη έξοδο του Γκικούδη, ο καιροφυλακτών δραστήριος Βασίλης Τζήκας με δυνατή κεφαλιά γράφει το 1-0 , μέσα σε πανηγυρισμούς, για το πρώτο γκολ του ΠΟΕ στη νέα αγωνιστική σαιζόν.
40΄: Ωραία προσπάθεια των φιλοξενουμένων και ο Μπαρμπαγιάννης με έξυπνο σουτ πλασέ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη και ισοφαρίζει σε 1-1 .
55΄: Με όμορφη ενέργεια και σουτ ο πολύ καλός Μπαρμπαγιάννης κάνει το 1-2 .
70΄: Δυνατό σουτ του Ρόκα, και μετά από κόντρα, η μπάλα καταλήγει στην εστία του Γκουτζουρέλα, κάνοντας το 1-3 .
85΄: Ο Μούργκας, εκτελεί πέναλτυ, και γράφει το τελικό 1-4 .

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τέγος, Ακρίβος και η κ. Δεληγιάννη Ευαγγ.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Θανάσης Γκαδρής): Λαζαρίδης, Γκανάτσιος, Νταμπόσης, Μπούσιας, Αλεξούλης, Γκαμπέτας, Λίκα, Σισμανίδης, Καραμάνος, Αθανασέλος, Τζήκας.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Καζακλάρης(τερματοφύλακες), Καρακώστας, Ντούφας, Χαϊκαλής, Σεμερτζίδης, Ζυγογεώργος, Ζιάκος, Βαρνάς Νικ., Παπαδήμος

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Μούργκας, τζαρτζάνης, Κωτούλας, Πρικάκης, Χατζούλης, Μπίκος, Βούκιας, Ρόκα, Συκιώτης, Μπαρμπαγιάννης.
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μεζίνι, Σιαμέτης, Πούλιος, Ανατολίτης, Γιάννος, Νταφούλης, Ζαμπέτας, Κανάκης.

Add Comment