Συνέχεια των επιτυχιών για το γυναικείο βόλεϊ

volley12

ΣΤΟ FINAL 4 ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με 3-0 σετ κέρδισε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,  μέσα στην Λαμία , τον ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ στη ρεβάνς του αγώνα για τους 8 της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας έπαιξαν  δυναμικά από το 1ο σετ και παρόλο, που κατά διαστήματα του αγώνα ΄΄χαλάρωσαν΄΄, εντούτοις  πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη ,που ταυτόχρονα τους έφερε στις 4 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Σύσσωμη η διοίκηση ,προπονητής αλλά και δεκάδες φίλαθλοι που συνόδευσαν την ομάδα πανηγύρισαν τη πρόκριση και όλοι μαζί ένα κουβάρι έδωσαν υπόσχεση για μία όσο το δυνατό καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο f4!!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Γκαραβέλη, Μπελαή,  Κόμη, Λέκκα, Γκόρη…

3-1 ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ 

Με το δεξί ξεκίνησαν τον 2ο γύρο οι Παγκορασίδες Α΄, αφού κέρδισαν την μαχητική ομάδα των Σουφλαρίων με 3-1 σετ!!
Έτσι λοιπόν διατηρήθηκαν στην 1η θέση του ομίλου αήττητες και αυτές για 6 αγωνιστικές!
Οι μικρές του Βάιου Παναγιώτου χωρίς να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, κατάφεραν να κερδίσουν τα Σουφλάρια και βασική τους επιδίωξη είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων..
Αν και το 1ο σετ το κατέκτησε η αντίπαλη ομάδα με 23-25 και την Ελασσόνα να κάνει αρκετά λάθη, εντούτοις, στα άλλα τρία σετ ,οι Ελασσονίτισσες βρήκαν σθεναρή αντίδραση από την ομάδα του Γιώργου Κουκούλη,και τελικά πήραν μία δύσκολη νίκη με 25-16, 25-18,25-19…
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παναγιωτου,Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Γκόρη, Ζουρλανδάνη, Χατζηβασίλη…

3-0 ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
13η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ..

Την 13η συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αφού στην αγωνιστική του Σαββάτου επιβλήθηκαν του ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-0 σετ..
Έτσι λοιπόν έπειτα και από αυτή τη νίκη τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου συνεχίζουν αήττητες τη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Κεντρικής Ελλάδας!
Ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα έχει ανέβει στην Α2 Εθνική και απομένει μία ακόμη αγωνιστική, αυτή μεσα στη Νίκη Βόλου, ώστε και τυπικά να κλείσει μία υπέροχη αγωνιστική χρονιά για το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου.
Όσον αφορά, τη σημερινή αναμέτρηση, η Ελασσονίτικη ομάδα χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση και με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητριών επιβλήθηκε άνετα στα δυο πρώτα σετ ενώ τα Σουφλάρια – τα οποία και αυτά αγωνίστηκαν με αρκετές νεαρές αθλήτριες-  στο 3ο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικά και αν και προηγήθηκαν με 21-20 εντούτοις η Ελασσονίτικη ομάδα τελείωσε το σετ με 25-21.
Τα άλλα δύο σετ: 25-4, 25-11..
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( Παναγιώτου) ΠαπαδοπούλουΡ., Παναγιώτου, Παπαιωάννου,Δίρβα, Κασσελούρη, Παπακώστα,Ζιάκου/ Κατσαρέ, ΠΑπαδοπούλου Ζ., Τζιούργκανου,Πλιάκα

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄..
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ…
3-2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ..
ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΚΑΖΑΝΤΖΗ…

Για άλλη μία αγωνιστική οι Παγκορασίδες Β΄ του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ έπαιξαν όμορφο βόλεϊ και παρότι μικρές στην κατηγορία, κατάφεραν να διαχειριστούνθ ετικά  την εξέλιξη του αγώνα και μετά από μια
επιβλητική εμφάνιση, κέρδισαν με 3-2 τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ και φιγουράρουν πρώτες στην βαθμολογία με 5 νίκες σε 5 αγώνες…
Το θέαμα και από τις δύο ομάδες ήταν συγκλονιστικό, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων με τις πολλές εναλλαγές του σκορ!!
Όλες οι αθλήτριες είχαν καλή απόδοση παίζοντας με ψυχή και αποφασισμένα ,αλλά η ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ήταν πραγματικά συγκλονιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα..
Σίγουρα όμως τα κορίτσια της Αννας Παναγιώτου,παρουσιάζουν μία φανταστική ομοιογένεια και ΄΄χημεία ΄΄ που σε συνδυασμό και τη καλή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο στις μικρές ηλικίες, έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα!!!!

Τα σετ: 16 – 25, 25-23 , 19 – 25, 25 – 18, 9 -15…
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ) Χατζηβασίλη , Γκρουμτσια , Λανάρη, Γεωργιάδη , Μπαλογιάννη, Καζαντζή , Τσιγγέλη, Διβράμη….

Add Comment