Επίσκεψη εργασίας του διοικητή 5ης ΥΠΕ στην Ελασσόνα

ΤΕΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Επίσκεψη εργασίας στην Ελασσόνα πραγματοποίησε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Λάζαρος Μακρής, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της 5ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Γκογκογιάννη.
Αρχικά, ο κ. Μακρής είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο, όπου τέθηκαν «στο τραπέζι» όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και τις σοβαρές και εμφανείς ελλείψεις αγροτικών ιατρών(…είναι πρόσφατη η επιστολή του δημάρχου Ελασσόνας προς τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη), που υπάρχουν στην περιοχή Ελασσόνας. Δοθείσης ευκαιρίας ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την σημαντική βοήθεια που παρέχει ο Δήμος στο Κ.Υ., αν και βρισκόμαστε σε δύσκολη οικονομική συγκυρία, και για την πολύ καλή τους συνεργασία.
[wpg_thumb]
Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου έγινε κοινή ενημερωτική συνάντηση με την διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Νέλλη Καφέ, τον αναπληρωτή διευθυντή κ. Θεόδ. Βαρελά και με εκπροσώπους των εργαζομένων(διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό). Ο κ. Λάζ. Μακρής είχε μια εκτενή ενημέρωση για την δύσκολη καθημερινότητα του Κ.Υ., προκειμένου να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο ο κόσμος της περιοχής και για τις διαπιστωμένες ανάγκες που έχει σε ιατρούς, σε υλικοτεχνική υποδομή και σε τεχνική υποστήριξη. Τέλος, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ στάθηκε στο «περίσσευμα» χρημάτων που υπάρχει στην Υγειονομική Περιφέρεια, ζητώντας από τους ανθρώπους του Κ.Υ. Ελασσόνας, αφού πρώτα ιεραρχήσουν άμεσες ανάγκες και ελλείψεις σε λογικά πλαίσια, να ζητήσουν σχετική ενίσχυση από την ΥΠΕ, πριν οι πιστώσεις – «περίσσευμα» επιστραφούν στην Αθήνα.

Add Comment