Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0 – 3

Εύκολο απόγευμα είχε ο πρωτοπόρος Φαλανιακός, που κέρδισε άνετα στην Ελασσόνα τον τοπικό Π.Ο.Ε. με 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν και άλλες ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, προηγήθηκαν στο 21΄ με σουτ του Γωγάκου, όταν οι αμυντικοί του ΠΟΕ δεν έδιωξαν έγκαιρα την μπάλα από την περιοχή τους. Στο 34΄ έγινε το 0-2, όταν κεφαλιά του Παπαδόπουλου απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας Κλεισιάρης, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 54΄ ο Μανακούσιος Δ. με ωραίο σουτ από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-3, μέσα σε χειροκροτήματα.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας απέναντι ένα Π.Ο.Ε., με αρκετούς τραυματισμούς, που αν και προσπάθησε, δεν τα κατάφερε για μια ακόμα αγωνιστική να σκοράρει.
[wpg_thumb]
Ευκαιρίες:
6΄: Κεφαλιά του Παπαδόπουλου(Φαλάνης) φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Κλεισιάρη.
20΄: Ωραία προσπάθεια του Πρέντζια(Π.Ο.Ε.) που σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
35΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν σουτ του Κουτσογιάννη φεύγει άουτ.
65΄: Ωραία προσπάθεια του Κουτσογιάννη, που ξεφεύγει και το σουτ που κάνει φεύγει μόλις άουτ από την αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Μιγδάνη.
66΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Φαλανιακού, η μπάλα από δεξιά στον Μανακούσιο Δ., που σουτάρει και αποκρούει σωτήρια με τα πόδια ο γκολκίπερ του Π.Ο.Ε. Κλεισιάρης.

Το παιχνίδι που διαιτήτευσαν χωρίς προβλήματα οι κ.κ. Αγγελούλης, Κορέστης, Βασιλός, παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι από την Ελασσόνα και την Φαλάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Κλεισιάρης, Βαρνάς Νικ., Χαϊκάλης, Περτζιόνι, Γκουτζουρέλας, Ζυγογεώργος, Κουτσογιάννης, Σεμερτζίδης(81΄ Κόλιας), Πρέντζια, Αθανασέλος(38΄ Κοντοτάσιος), Βαρνάς Σπ.(46΄ Καλύβας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ(Παραφέστας): Μιγδάνης, Παύλου(75΄ Φραγκογούλας), Βαρσάμης, Μανακούσιος Θ., Λυγούρας, Μπλέντι, Φατούρας, Κόκκινος(59΄ Ιγγλέζος, Γωγάκος(59΄ Καρανάσιος), Παπαδόπουλος, Μανακούσιος Δ.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment