Συνέχεια με υψηλούς στόχους

volley_gynaikwnΈπειτα από μία ΄΄απροσδόκητη΄΄ όπως εξελίχθηκε, χρονιά, για το βόλεϊ της Ελασσόνας, η ομάδα έχοντας νωπές ακόμα τις αγωνιστικές παραστάσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας , ανοίγει καινούργια σελίδα στην ιστορία της, με τους ιθύνοντες του Συλλόγου, αφενός πικραμένοι από την άδικη εξέλιξη – ‘’περίεργα’’ αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών- αλλά από την άλλη μεριά, πεπεισμένοι πως η φετινή χρονιά, θα δικαιώσει τις μικρές αθλήτριες , οι οποίες συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλα τα παιχνίδια της Α2 Εθνικής κατηγορίας!
Ο Σύλλογος χρόνια τώρα έχει για καμάρι του, την υποδομή του και τις ακαδημίες του, από τις οποίες κατά καιρούς, έχουν αναδειχθεί πολλά ταλέντα τα οποία στελέχωσαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου.
Η φετινή γυναικεία ομάδα, σύμφωνα με την προκήρυξη της ομοσπονδίας, θα συμμετάσχει στον Ζ΄ όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας – Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Σε ένα πρωτάθλημα όπου θα συμμετάσχουν οι 8 καλύτερες ομάδες της Κεντρική Ελλάδας:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ , ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ, ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ , Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΣ, ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ.
Προβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία η 1η της τελικής βαθμολογίας, αλλά από φέτος και η 2η ομάδα, θα δώσει αγώνες μπαράζ ανόδου, με τους δεύτερους των ομίλων της Β΄ Εθνικής: της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής , της Θεσσαλονίκης και της Πελοποννήσου..
Τέλος, η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.
Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή, η προώθηση νεαρών παγκορασίδων στις ήδη υπάρχουσες έμπειρες παίκτριες .
Ευχάριστη είδηση, ο ΄΄επαναπατρισμός ΄΄ δύο πολύτιμων και αξιόλογων αθλητριών , της Κιούση και της Αλέξη οι οποίες ήταν βασικές, όταν η ομάδα ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία , οι οποίες και εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν τον Σύλλογο στην φετινή αγωνιστική δράση.
Έτσι λοιπόν το φετινό σχήμα της ομάδας, αποκτά μία ιδιαίτερη Ελασσονίτικη, νεανική πνοή και ενισχύεται από αθλήτριες, που στο παρελθόν αποδείξανε έμπρακτα την αγάπη τους για το βόλεϊ της Ελασσόνας και όλοι είναι πεπεισμένο,ι πως η φετινή ομάδα θα καταθέσει στο τερέν ΄΄ψυχή και σώμα΄΄ με μοναδικό και μόνο στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει το άθλημα του Βόλεϊ στην επαρχία .
Εξάλλου όλοι στην ομάδα, έχουν συνειδητοποιήσει, πως ασχολούνται με ένα άθλημα, το Βόλεϊ ,το οποίο πρόσφερε και προσφέρει στην πόλη μας, μεγάλες συγκινήσεις – 3η θέση στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων, 1η θέση στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας και άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία, δύο χρόνιές παρουσίας στην Α2 Εθνική, Σούπερ καπ – και αποτελεί τιμή και αγάπη να συνεχίσει αυτός ο Σύλλογος να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο.
Για περισσότερα θέματα σχετικά με το Βόλει του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θα υπάρχουν στο επίσημο μπλοκ του Συλλόγου :
http://volleyballelassona.blogspot.gr/

Add Comment