Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Στεφανόβουνο

aradosivionΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Αραδοσιβίων την Τρίτη 21/5/2013 στην πλατεία του Δ.Δ. Στεφανόβουνου. Η βραδιά ξεκίνησε με πατινάδα και στη συνέχεια παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων: Αραδοσιβιών, Τυρνάβου, Μελισσοχωρίου Λάρισας, Ένωση Ποντίων επ. Ελασσόνας, Καλλιθέας, Λόφου, Ποντιακός Σύλλογος Ολυμπιάδας, Παλιννοστούντες Λάρισας καθώς και η χορωδία του συλλόγου με υπεύθυνο τον κ. Χαράλαμπο Αμανατίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημ. Σύμβουλοι Χαρ. Τσουβελακίδης, Βασιλική Γκατζιούρα Γιώτσα και ο Δημ. Αβρανάς, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Στεφανοβούνου Κυρ. Βαφειάδης, ο πρ. Δ.Δ. Γαλανόβρυσης Κ. Σαχινίδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Κωνσταντίνος Κυριλλίδης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους επισκέπτες της εκδήλωσης, τους πολιτιστικούς συλλόγους που πήραν μέρος καθώς και τους εθελοντές μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της. Σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι γυναίκες μέλη του συλλόγου που ετοίμασαν τα εδέσματα για τα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και οι χορηγοί Αφοί Τσιάτσικα, Αλέξανδρο Σανίδα, Δημήτρη Πάτση. Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Ελασσόνας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αετοράχης για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων καθώς και τις υπεύθυνες χοροδιδασκάλες Σοφία Κέλογλου – Κυριλλίδου και Ελισάβετ Πάσχου.

Add Comment