Παραδοσιακά επαγγέλματα στην Καλλιθέα

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 έγινε η παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών Β΄τετραμήνου της Α΄ και Β΄τάξης των Λ. Τάξεων Καλλιθέας Ελασσόνας, στο χώρο του σχολείου, παρουσία του Αρχιμανδρίτη Βησσαρίωνα Καραλάσκου, εκπαιδευτικών, γονέων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μαθητών.
Τα θέματά τους : « Τι δουλειά έκανες παππού ; » Παραδοσιακά επαγγέλματα της Β΄τάξης Λυκείου με Υπευθ. Εκπαιδ. τον κ. Πλιάτσικα Κων/νο και της Α΄ Λυκείου « Υγεία και διατροφή » με Υπευθ. Εκπαιδ. την κ. Σούρδη Ανδριανή.
[wpg_thumb]
Επίσης με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η έκθεση παραδοσιακών εργαλείων και αντικειμένων της Β΄Λυκείου που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας και διήρκησε μία εβδομάδα.
Την επισκέφθηκαν σχολεία όπως το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, γονείς, κάτοικοι της Καλλιθέας και των χωριών της γύρω περιοχής και τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ο Δ/ντης του σχολείου κ. Παπαγιάννης Ευθύμιος και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν θερμά την ομάδα των μαθητών και τους υπεύθυνους καθηγητές για την όλη τους προσπάθεια και την μεγάλη επιτυχία της παρουσίασης των εργασιών και της έκθεσης.

Add Comment