Εγκαίνια στο ΚΕΠ Τσαριτσάνης

Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ Τσαριτσάνης στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης, όπου λειτουργεί και το Γραφείο Διοικητικών θεμάτων της αποκεντρωμένης υπηρεσίας του Δήμου Ελασσόνας

Μια νέα σελίδα ανοίγει για την εξυπηρέτηση των πολιτών της ιστορικής Κωμόπολης της Τσαριτσάνης με την λειτουργία του ΚΕΠ, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος συνοδευόμενος από τους τοπικούς ιερείς, τον π. Αλέξανδρο Νεζεριώτη και τον π. Γεωρ. Κοντοτάσιο, τον τοπικό αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Μιλτιάδη Βαρσάμη και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Μητσιμπόνα.

[wpg_thumb]

Ακολούθησε αγιασμός παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου για την Διεύθυνση ΚΕΠ και Αποκέντρωσης, κ. Νικόλαου Γάτσα, του πρώην αντιδημάρχου, κ. Τηλέμαχου Γκαμπέτα, καθώς και του πρώην Κοινοτάρχη Τσαριτσάνης, κ. Νικόλαου Τσιμπόλη, υπαλλήλων και πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Τσιμπόλη για την σύσταση του ΚΕΠ επί των ημερών του, τον κ. Γκαμπέτα για την προώθηση των ενεργειών και τον σημερινό αντιδήμαρχο κ. Γάτσα για την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Η Τσαριτσάνη είναι μια ζωντανή κωμόπολη και η λειτουργία του τμήματος ΚΕΠ θα βοηθήσει αποτελεσματικότερα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων , τόνισε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή, όπως είχε δρομολογήσει εξ αρχής, στηρίζει με κάθε τρόπο την ιστορική κωμόπολη με σειρά ενεργειών όπως: η έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ελασσόνας – Τσαριτσάνης, η δημοπράτηση για τη μελέτη Δικτύου Αποχέτευσης, η στέγαση των γραφείων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας και τώρα η λειτουργία του ΚΕΠ.

Στο Δήμο Ελασσόνας πλέον λειτουργούν 7 ΚΕΠ, που ανήκουν στην Διεύθυνση ΚΕΠ και Αποκέντρωσης: το κεντρικό ΚΕΠ της Ελασσόνας, το ΚΕΠ Αντιχασίων, το ΚΕΠ Βερδικούσιας, το ΚΕΠ Λιβαδίου, το ΚΕΠ Ποταμιάς, το ΚΕΠ Σαρανταπόρου και το ΚΕΠ Τσαριτσάνης.

Τα νέα τηλέφωνα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τσαριτσάνη είναι:

Γραφείο ΚΕΠ: 24930 81150 και φαξ: 24930 81753
Γραφείο Διοικητικών θεμάτων: 24930 81105 και φαξ: 24930 81753

Add Comment