Νίκη 3-1 μέσα στην Πτολεμαϊδα

ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ!

Με τους τρεις (3) πολύτιμους βαθμούς της νίκης, επέστρεψε στην Ελασσόνα ο Γυμναστικός, από την Πτολεμαΐδα , όπου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου γύρου επιβλήθηκε του τοπικού Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 3-1 σετ.
Ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αλλά το σημαντικό και το ζητούμενο για την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που την καθιερώνουν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Στο 1ο σετ οι αθλήτριες της Ελασσονίτικης ομάδας, παίζοντας απλά και αποτελεσματικά κατάφεραν να φέρουν το ρυθμό στα μέτρα τους, να μην απειληθούν σε κανένα σημείο και να το κατακτήσουν με 25-15!
Στο 2ο η ομάδα χαλάρωσε χωρίς λόγο και με κύρια αιτία τις χαμένες επιθέσεις έδωσε τη ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί ακόμα και με 19-12 και τελικά να το κατακτήσει αυτός με 25-16 και να ισοφαρίζει το σκορ!
Έπειτα όμως, οι φωνές από τον πάγκο, καθώς και ο κίνδυνος για την απώλεια βαθμών, αφύπνισαν τις παίκτριες και με σχετική ευκολία ο Γυμναστικός καθάρισε και τα άλλα δύο σετ με 25-10 και 25-20!
Για την ομάδα της Ελασσόνας ήταν η τρίτη (3) εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη (7) θέση της βαθμολογίας, οδεύοντας ολοταχώς προς την επίτευξη του φετινού στόχου ,που είναι μια άνετη και γρήγορη παραμονή!

Αρίων Πτολεμαΐδας – Ένωση Ελασσόνας 1-3 (15-25, 25-16, 10-25, 20-25)

Αρίων Πτολεμαϊδας (Κούρτης): Εμμανουήλ Γλ., Κούση Στ., Δημάκη, Κούση Ε., Κουρκουλούκη Α., Αϊτσίδου, Εμμανουήλ Αρ. (λ), Κουρκουλούκη Μ., Αμανατίδου Β..
Ένωση Ελασσόνας (Παναγιώτου): Πλιάκα, Λίτσιου, Πέτσα, Δίρβα, Κασσελούρη, Μπούσια Χ., Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Παπαϊωάννου, Μπελάη.

Add Comment