Απέκλεισαν τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ελασσόνα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΟΥΝΑΣ

Σήμερα Τετάρτη, 13 Φλεβάρη, οι αγρότες από το μπλόκο της «Μελούνας» απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων και τα ταμεία της ΔΕΗ στην Ελασσόνα, διαμαρτυρόμενοι για το χαράτσι, για τις αυξήσεις στο ρεύμα και για την εξίσωση του αγροτικού ρεύματος με το οικιακό.
Από τους αγρότες εκφράστηκε έντονη αγανάκτηση σχετικά με την πρακτική της ΔΕΗ να προβαίνει, το τελευταίο διάστημα, σε αθρόες διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν καταβάλλει το χαράτσι και σε οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή της αξίας των λογαριασμών, στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.
[wpg_thumb]
Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα, επαγγελματοβιοτέχνες της ΠΑΣΕΒΕ, μέλη της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της περιοχής.
Σήμερα αναμένεται η ενίσχυση του μπλόκου στη «Μελούνα» με νέα τρακτέρ, ενώ οι αγρότες συνεχίζουν καθημερινά, στις 2 το μεσημέρι, να προβαίνουν σε ωριαίο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού- Λάρισας Κοζάνης, στο ύψος της Τσαριτσάνης.

BINTEO από τον σημερινό αποκλεισμό της Ε.Ο. Λάρισας- Κοζάνης, αναρτήθηκε στο κανάλι του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης στο YouTube:
http://www.youtube.com/user/mstsaritsanis

στη διεύθυνση:

ΠΗΓΗ: http://mstsaritsanis.blogspot.gr/

Add Comment