Κοπή πίτας των Ακαδημιών του ΓΣΕΕ

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο,  ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας έκοψε την πίτα των ακαδημιών του, το Σάββατο 16/2/13.
Ο χώρος από νωρίς είχε γεμίσει από μικρά παιδιά των ακαδημιών του Μπάσκετ και του Βόλεϊ δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον ..
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Σαμόλαδος, τόνισε,την σημαντικότητα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου,την αναγκαιότητα ύπαρξής τους για κάθε κοινωνία, αφού μέσα σε αυτές γαλουχούνται και διαμορφώνονται χαρακτήρες παιδιών, με κύριο σκοπό την άθληση και την δια βίου μάθηση και ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
[wpg_thumb]
Κάλεσε  τα παιδιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, να ακούνε τους προπονητές τους και οι αληθινοί κερδισμένοι θα είναι τα ίδια, αφού με την κατάλληλη δουλειά και ομαδικότητα, θα επιτευχθούν ολοκληρωτικά οι στόχοι λειτουργίας των ακαδημιών του Συλλόγου.
Ευχήθηκε, εκ μέρους όλου του Δ.Σ,. υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και τέλος ευχαρίστησε προσωπικά το πρόεδρο της επιτροπής σταδίων  , Κώστα Κορακίδη , που παρευρέθηκε στην όμορφη αυτή εκδήλωση !!
Η βραδιά είχε και τα ευχάριστα, με το δωράκι που περιείχε το φλουρί και ήταν μία φωτογραφική μηχανή και ο τυχερός ήταν ο μικρός αθλητής της ακαδημίας του Μπάσκετ, Βασίλης Μπαμπάλης.

Add Comment