Επιτυχιών συνέχεια για το Σύλλογο Αντισφαίρισης Ελασσόνας

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Tην Κυριακή 19/6/2011 στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Μαγνησίας στο Βόλο οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Κίτση Μάνια, Κίτση Αθηνά, Γκουγκουλής Παύλος και Γκουγκουλή Ευφροσύνη έλαβαν μέρος στους αγώνες πρωταθλήματος κόκκινου και πορτοκαλί γηπέδου.

Η Κίτση Μάνια κατέλαβε για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου πετυχαίνοντας για φέτος το απόλυτο των νικών, αφού κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια στις πέντε διοργανώσεις που πήρε μέρος. Πολύ καλές εμφανίσεις και για τους υπολοίπους αθλητές που κατέλαβαν δεύτερες και τρίτες θέσεις στους ομίλους που αγωνίστηκαν.

Στο τουρνουά INTERSPORT OPEN που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ Λάρισας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα οι αθλητές του συλλόγου ΜΠΟΥΤΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΙΑ μετά από αγώνες που προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού-μικτού της διοργάνωσης.

Το Σάββατο 18/6 στον οποίο ηττήθηκαν μετά από εξαιρετική εμφάνιση από το δίδυμο των πρωταθλητών Ελλάδος Πατσουράκου/Κολοβού με 6-2,6-3 σετ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Στο ίδιο τουρνουά εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αποστολίδης Μ. Γιώργος ο οποίος ηττήθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας 18-29 ετών από τον μετέπειτα νικητή Καλδερών Μωρίς.

Add Comment