Το παραδοσιακό γλέντι των Κοπατσιαραίων Ελασσόνας

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ «ΦΑΝΤΑΣΙΑ»
Του Γιάννη Μουκίδη

Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου…παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κοπατσιαραίων Ελασσόνας, στην σάλα του κέντρου «Φαντασία».
Πολύς κόσμος, Κοπατσιαραίοι, φίλοι τους και όχι μόνο, έδωσαν …τα διαπιστευτήρια τους στην καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κοπατσιαραίων Επαρχίας Ελασσόνας και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής – λαϊκής ορχήστρας με τους Ευάγγελο Πέϊο(κλαρίνο), Παγώνα Αθανασίου(τραγούδι), κ.ά.
[wpg_thumb]
Ιδιαίτερο παραδοσιακό χρώμα στη βραδιά έδωσε η εμφάνιση χορευτικών τμημάτων του Μορφωτικού Αραδοσιβίων(με χοροδιδάσκαλο την κ. Βέτα Πάσχου), του Μορφωτικού Δαμασίου(χοροδιδάσκαλος ο κ. Πέτρος Δημάκης) και του Μορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συκέας(χοροδιδάσκαλος ο κ. Θανάσης Ζιώγας), που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.
Άξιοι «οικοδεσπότες» της βραδιάς ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοπατσιαραίων ελασσόνας κ. Δημήτρης Τζιόλας, η γραμματέας κ. Ιωάννα Γερμάνη και όλα τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση.
Το παρών έδωσαν: οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Δημ. Έξαρχος, Γιάννης Δραγατσίκης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Χαρίσης Γκουντούρας, ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Χαρ. Τσιουβελακίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας, αυτοδιοικητικοί των γειτονικών Νομών Γρεβενών και Κοζάνης, του Δήμου Γρεβενών, εκπρόσωποι φορέων, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, έμποροι, κ.ά.

Add Comment