Πανηγυρικό το «αντίο» του διαιτητή Δημήτρη Τζιόλα

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΕ – ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0-2
Του Γιάννη Μουκίδη

Πανηγυρικό το «αντίο» από τα γήπεδα του διαιτητή Δημήτρη Τζιόλα, μετά από 27 χρόνια παρουσίας του στους αγωνιστικούς χώρους.
Χθες το απόγευμα, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, ο αποχωρών διαιτητής Δ. Τζιόλας(με βοηθούς του τον Ν. Βαλιώτη και τον Παν. Προβίδα) σφύριξε για τελευταία φορά στο φιλικό αγώνα, προς τιμή του, ανάμεσα στον Π.Ο. Ελασσόνας και τον γειτονικό Τύρναβο.
Κάτω από ένα «ήλιο με δόντια», έγινε ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι, όπου επικράτησε με 2-0 η ομάδα του Τυρνάβου. Παρά το κρύο, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ορεξάτες για ποδόσφαιρο. Ο Τύρναβος προηγήθηκε στο 73΄ με πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής(σε χέρι Ελασσονίτη αμυντικού) και εκτέλεσε ο Μεζίνη, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του, γράφοντας το τελικό 0-2, στο 77΄ μετά από ωραίο πλασέ από τα αριστερά του υπό δοκιμή Κροάτη ποδοσφαιριστή.
[wpg_thumb]
Η νεανική ομάδα του Π.Ο.Ε. έχασε ευκαιρίες στο 15΄(σουτ του Κουμπούρα άουτ), στο 50΄(δυνατό σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή άουτ) και στο 83΄(ωραία προσπάθεια του δραστήριου Ζηρδέλη και σουτ που έφυγε άουτ).

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λάζ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Σκλάβος, Γκαντούνας, Καραγκούνης, Γκουντρουμπής Φώτης, Τόλιος, Κρίτσας.
Αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Νούσιας, Βάλλας, Σισμανίδης, Λέτσιος, Ζηρδέλης, Παναγιώτου Ανδρ., Παναγιώτου Διον., Παναγιώτου Αντ., Πακάκης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Τάσος Μπεριτζάς): Ντάλλας, Αθανασιάδης, Καρακώστας(υπό δοκιμή), Καλπίας, Σιάτρας, Μεζίνη, Φλέγγας, Παπαγεωργίου, Μπόντε, Διβανές, υπό δοκιμή Κροάτης.
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη: Περήφανος, Τζιόλης, Αγρόδημος, Λάϊος, Δημολιός, Κατσίβελος, Ρόκκα, Κακαβίτσης.

Μετά τον αγώνα, η Ε.Π.Σ. Λάρισας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λάρισας και Π.Ο.Ε. και Τύρναβος τίμησαν τον αποχωρούντα από την ενεργό δράση διαιτητή, μέσα σε χειροκροτήματα φιλάθλων, διοικητικών, προπονητών, ποδοσφαιριστών και συναδέλφων του διαιτητών.
Ο διαιτητής κ. Τζιόλας, συγκινημένος, με τη σειρά του ευχαρίστησε για την τιμή και έδωσε τις εισπράξεις του αγώνα στην εκπρόσωπο του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης κ. Όλγα Προβίδα.
Στη χθεσινή «γιορτή», το παρών έδωσαν: ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ. κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθαν. Παιδής, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Νικ. Γάτσας, Μιλτ. Βαρσάμης, Ι. Δραγατσίκης, τα μέλη της ΕΠΣΛ κ. Βασ. Νταβαρούκας και Τέλης Γκούμας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας κ. Λουτρίδης, οι διοικήσεις του Π.Ο.Ε. και του Τυρνάβου, από την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ οι προπονητές κ.κ. Δριστέλλας και Κότυλης, ο πρ. προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Γ. Καλτέκης, και αρκετοί συνάδελφοι – διαιτητές του αποχωρούντος Δ. Τζιόλα, όπως οι κ.κ. Κουρδής, Νίτσας, Τσιλίκης, Φαρμάκης, Ντάβος.

Add Comment