3-0 ο ΓΣΕΕ μέσα στα Γιάννενα

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΖΙΑΚΟΥ – 20 ΠΟΝΤΟΥΣ Η ΜΠΟΥΣΙΑ
ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΙΑΚΑ

Σαν σίφουνας πέρασε η ομάδα της Ελασσόνας από τα Γιάννενα, όπου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, επιβλήθηκε του Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι, όπου η Θεσσαλική ομάδα παρέδωσε μαθήματα απλού , πειθαρχημένου και αποτελεσματικού βόλεϊ.
[wpg_thumb]
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, με το σκορ να διαγράφεται έως και 1-8, με τη Μπούσια Σόφη να τελειώνει 7 επιθέσεις και με αποτελεσματικό μπλοκ   να επικρατεί κατά κράτος του αντιπάλου της..και τελικά το σετ να τελειώνει με 25-17.
Στο 2ο σετ η αγωνιστική κυριαρχία της Ελασσόνας επιβεβαιώνονταν με την πάροδο του χρόνου, και με ένα ΄΄ξέσπασμα΄΄ στο τέλος του σετ Ο Γ.Σ.Ε.λασσόνας το κατέκτησε με 25-19!
Στο 3ο και τελευταίο σετ οι Ελασσονίτισσες αύξησαν τη διαφορά έως και 7 πόντους (21-14), και ενώ όλα έδειχναν να τελειώνουν, αφενός η χαλαρότητα της Θεσσαλικής ομάδας και αφετέρου η είσοδος στο παιχνίδι της Μπράγια για τον Ηρακλή, έδωσαν ένα μικρό ψυχολογικό  αβαντάζ στην ομάδα της Ηπείρου ,όπου και μείωσε στους 22-23, αλλά ένα αποτελεσματικό μπλοκ της Μπούσια και έπειτα ένα λάθος από τη Γιαννιώτικη ομάδα διέγραψαν το τελικό 25-22 για την ομάδα της Ελασσόνας.
Από την Ελασσονίτικη ομάδα δεν υστέρησε καμία παίκτρια αλλά η Ζιάκου με υποδοχή 80%, και η Πλιάκα με τη σωστή διαχείρηση της πάσας, ήταν από τις κορυφαίες της ομάδας.
Συμμετοχή επίσης στον αγώνα πήραν και οι δύο 14χρονες Γκαραβέλη και Παναγιώτου.
Τέλος ο ΓΣ.Ε.Ελασσόνας θάθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στα Γιάννενα και βοήθησαν αρκετά στη διάρκεια του αγώνα εμψυχώνοντας την ομάδα.
Τον κον Ανδρέα Νικούλη του Ράιδο  Ελασσόνα 88.4, για την απευθείας κάλυψη του live score του αγώνα , αφού ακολούθησε την ομάδα στα Γιάννενα, καθώς επίσης και τον πρόεδρο της επιτροπής σταδίων του Δήμου Ελασσόνας κον Κορακίδη Κων/νο που αποδέχτηκε τη πρόσκληση του Συλλόγου να παρευρεθεί στον αγώνα.

ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. – ΓΣ Ένωση Ελασσόνας 0-3 (17-25, 19-25, 22-25)

Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγας): Χαμπηλομάτη, Χατζηγιαννάκου, Ασημακίδου, Αδάμου, Ζαβογιάννη, Καλαμαρίδου, Εργάτη (λ), Κολέτση,
Ελασσόνα (Παναγιώτου): Παπαϊωάννου, Κασελούρη, Γκαραβέλη, Παπακώστα, Μπούσια Χ., Λίτσιου, Ζιάκου (λ), Μπλιάκα, Μπούσια Σ., Μπελαή, Δρίβα, Παναγιώτου

Add Comment