Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Καραγιάννης

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

0511 [800x600]

Την παραίτηση του υπέβαλλε χθες το μεσημέρι, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας(1999 – 2006) κ. Χρήστος Καραγιάννης.

Ο αποχωρών Χρ. Καραγιάννης
Στην έναρξη της προγραμματισμένης χθεσινής συνεδρίασης, πριν αρχίσει η συζήτηση, ζήτησε και πήρε τον λόγο από την πρόεδρο του σώματος κ. Νέλλη Καφφέ, ο απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Καραγιάννης, που ανακοίνωσε την παραίτηση του. «Μετά από πολύχρονη ενασχόληση μου με τα κοινά, πήρα την απόφαση μου να αποχωρήσω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες, και αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, και αυτούς που δεν με ψήφισαν. Να ευχαριστήσω τα Δημοτικά Συμβούλια, πολλές ευχαριστίες στα Μ.Μ.Ε. για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ξεκίνησα πριν χρόνια, σιωπηλά και ταπεινά, έτσι με τον ίδιο τρόπο αποχωρώ. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, να μιλήσω περισσότερο. Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, και δεν θα ήθελα κάποια λόγια να εκληφθούν διαφορετικά…», τόνισε ο κ. Καραγιάννης. Και, απευθυνόμενος στο σώμα, κατέληξε: «Σας ευχαριστώ. Εύχομαι να έχετε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!»

Ο δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος
Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, αμέσως μετά, πήρε τον λόγο, και έκανε λόγο για μία συγκινητική ημέρα για τα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επισημαίνοντας, ανάμεσα στα άλλα: «Ο Χρήστος Καραγιάννης, που σήμερα ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Τ.Α., έγινε δήμαρχος το 1989, τότε που εφαρμόστηκε ο Καποδίστριας, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, και επιτέλεσε σημαντικό έργο. Πάντοτε τον διέκρινε ξεχωριστό ήθος και αμεσότητα. Πολύς κόσμος τον αγάπησε. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε καλή συνεργασία. Η φιλία μας κρατάει από τα φοιτητικά μας χρόνια, και παραμένει ζωντανή. Παραμένουμε φίλοι από τότε. Και ο κ. Πασχόπουλος ολοκλήρωσε, μέσα σε χειροκροτήματα: «Προσωπικά, του εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι ο ίδιος επιλέξει, από όποιο πόστο, για το μέλλον…».
Όπως προβλέπεται, τον αποχωρήσαντα Χρήστο Καραγιάννη θα κληθεί να αντικαταστήσει, στο δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας,  ο κ. Νικόλαος Μπίζιος, επιχειρηματίας γαλακτοκομικών, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας και πρ. αντιδήμαρχος Ελασσόνας.

Add Comment