Επιμορφωτική δράση του ΚΠΕ Ελασσόνας

Το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και σε συνεργασία με το «Πολιτιστικό Προξενείο» και το «Δίκτυο Περραιβία για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό» οργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα ενηλίκων με θέμα «Περιβάλλον και Κινηματογράφος, Ενέργεια και Κλιματικές Αλλαγές, Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση».
[wpg_thumb]
Η κύρια επιδίωξη του προγράμματος ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ενηλίκων για τις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές ως αποτέλεσμα μη αειφόρων ενεργειακών διαχειριστικών πρακτικών. Το περιεχόμενο της ημερίδας περιελάμβανε θέματα, όπως συμβατικές και εναλλακτικές πηγές ενέργειας, περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την καύση ορυκτών καυσίμων, κλιματικές αλλαγές και υποβάθμιση περιβάλλοντος, κινηματογράφος και περιβάλλον κ.ά. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 (ώρες 17.00 – 21.00) στο χώρο του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελασσόνας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού προξενείου και δημοτικός σύμβουλος κ. Γάτσας Νικόλαος, η Δασάρχης Ελασσόνας κα Φτίκα Ζωή και ο εκπρόσωπος του δικτύου Περραιβία κ. Φουρκιώτης Κώστας.
Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ
Σπύρος Αναγνωστάκης

Add Comment