Όμορφες στιγμές στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ.Σ.Ε.Ε.

Όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε η διοίκηση του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας, για τα παιδιά των ακαδημιών του Μπάσκετ και βόλεϊ μικρές χαρούμενες φατσούλες γέμισαν το στάδιο, όπου με τις φωνές και τα χαμόγελά τους συνέθεσαν ένα όμορφο περιβάλλον όπου ο καθένας έπαιξε, χόρεψε, τραγούδησε αφήνοντας για λίγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην άκρη.
[wpg_thumb]
Εξάλλου βασική φιλοσοφία και επιδίωξη του Συλλόγου είναι τα παιδιά να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο χαρακτήρα,προερχόμενος όχι μόνο από την αγωνιστική τους διαπαιδαγώγηση, αλλά και από εξωαγωνιστικές δραστηριότητες…
Ατραξιόν της βραδιάς το τρενάκι του Δήμου που περίμενε τα μικρά παιδιά έξω από το κλειστό και στη συνέχεια διέσχισαν τη πόλη της Ελασσόνας με τα γέλια των μικρών παιδιών να ακούγονται παντού.
Στους μικρούς αθλητές κληρώθηκε και ένα δώρο προσφορά του καταστήματος EXPERT ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και η τυχερή ήταν η μικρή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Τζιούργκανου Ειρήνη.
Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ‘’EXPERT KAΛAMATAΣ ’’για την ευγενική προσφορά του Χριστουγεννιάτικου δώρου.
Την απονομή του δώρου έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής σταδίων του Δήμου Ελασσόνας κος ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

Add Comment