«Ξεπούλησε» το «μπαζάρ» του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

Πραγματικό «ξεπούλημα» στο «μπαζάρ» που διοργάνωσε με επιτυχία το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, σε ειδικό περίπτερο, εκτέθηκαν οι δημιουργίες των μαθητών του Σχολείου, που κατασκεύασαν με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, και που διατέθηκαν σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ειδικού Σχολείου. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εικόνες, ημερολόγια, διακοσμημένα κεριά, πιάτα, κηροπήγια, αναμνηστικά, μικροκοσμήματα, κ.ά.
[wpg_thumb]
Ανάμεσα στους επισκέπτες της έκθεσης, βρίσκονταν και ενημέρωναν ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης Δημήτρης Φωτίου, η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Μαρία Βαλατσού, το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης που έδειχναν να το χαίρονται.
Παρά το βροχερό καιρό, δεν ήταν λίγοι οι ευαισθητοποιημένοι Ελασσονίτες που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση του Σχολείου, και …«εξαφάνισαν» μέσα σε λίγες ώρες τις κατασκευές. Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο επιτυχημένο «μπαζάρ» έγινε και στην έδρα του Ειδικού Σχολείου, τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας.

Add Comment