Νίκη – ανάσα με 2-1 για τον Π.Ο.Ε.

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ Α.Ε. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, Φ. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

Σημαντική νίκη για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την μαχητική Α.Ε. Λεονταρίου, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι Ελασσονίτες, αν και έχαναν με 0-1 από το 16΄, κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι με 2-1 και να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας απέναντι τους μια ομάδα που το πάλευε κυρίως με αντεπιθέσεις.
Παρ΄ ότι η ομάδα του Νίκου Φώλλα δεν έπιασε τη μεγάλη απόδοση, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε στις δύσκολες στιγμές του ματς και πηγαίνει με ψυχολογικό αβαντάζ στην επόμενη έξοδο της στο Καρπενήσι(με τον Αίολο).
Ο αγώνας έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τον παρακολούθησαν, παρά το κρύο, 250 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ

16΄: Ωραία αντεπίθεση των παικτών του Λεονταρίου, λάθη των αμυντικών του Π.Ο.Ε. και ο Μπαντής με σουτ γράφει το 0-1, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων.
24΄: Σουτ του Καρατζόγλου του Λεονταρίου, από καλή θέση φεύγει άουτ.
30΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν κεφαλιά του Φώτη Γκουντρουμπή φεύγει άουτ.
32΄: Σέντρα – κόρνερ από δεξιά, υποδειγματική κεφαλιά του Κουμπούρα και η μπάλα στο βάθος της εστίας του Λεονταρίου, κάνοντας το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
41΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα φτάνει στον Φώτη Γκουντρουμπή, μέσα στην περιοχή, που με δυνατό σουτ «σφραγίζει» την ανατροπή στο σκορ, γράφοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους, μέσα σε πανηγύρια του πάγκου και των φιλάθλων.
43΄: Ωραίο σουτ του Σκλάβου, φεύγει άουτ.
44΄: Δυνατό σουτ του Κουμπούρα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
49΄: Κοντινό σουτ – προβολή του Αναγνωστόπουλου των φιλοξενουμένων φεύγει άουτ.
76΄: Αντεπίθεση για το Λεοντάρι, αλλά ο Καλιακούδας από καλή θέση …δεν προλαβαίνει τη μπάλα, που φεύγει άουτ.
89΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν σε κατά μέτωπο επίθεση του Φώτη Γκουντρουμπή, αυτός ξεφεύγει από τους αμυντικούς, με αλλεπάλληλες τρίπλες, αλλά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Μακρής προλαβαίνει και μπλοκάρει τη μπάλα.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Αναστασίου, Πατσιά, Ασκητή(Σ.Δ. Μακεδονίας), απέφυγε τα «τρανταχτά» λάθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Ν. Φώλλας): Νούσιας, Γκουντρουμπής Λάζ., Κρίτσας, Θανάσης(65΄ Καραγκούνης), Κουμπούρας, Φλώρος, Μουρατίδης(79΄ Ζηρδέλης), Στάθης, Γκουντρουμπής Φώτης, Τόλιος, Σκλάβος.

Α.Ε. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ(Κ. Γκαβογιάννης): Μακρής, Ζαραμπούκας(81΄ Καπερώνης), Καρατέλιος(70΄ Τζιώλης), Παπαμαργαρίτης, Τριανταφύλλου, Αρσενίδης, Μπαντής, Διπλάρης, Αναγνωστόπουλος(70΄ Παπαευαγγέλου), Καρατζόγλου, Καλιακούδας.

Add Comment