Όλα για τη νίκη με τον Ερμή Δράμας

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/12  –  ΩΡΑ 7 μ.μ

Έναν αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, έχει να αντιμετωπίσει η Ελασσόνα, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών..
Απέναντι και  στην άλλη άκρη του φιλέ, θα παραταχθεί η ομάδα του Ερμή Δράμας , η οποία μετά τη νίκη της μέσα στην Πτολεμαΐδα θα ΄΄κατέβει΄΄ στον κάμπο της Ελασσόνα, να διεκδικήσει τους 3 βαθμούς,στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία..
Η ομάδα της Ελασσόνας, παρότι έχασε την 7η αγωνιστική μέσα στον Εύοσμο από τον δυνατό Αίαντα, εντούτοις οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του Σαββατιάτικου αγώνα και με ψυχή και αγωνιστική προσωπικότητα θα επιδιώξουν την 4η νίκη στο πρωτάθλημα και πλασάρισμα στις 6 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας…
Στο αγώνα της περσινής περιόδου, η ομάδα της Ελασσόνας κέρδισε δύσκολα την Δραμινή ομάδα του Τάκη Αβερκιάδη με 3-2 σετ , σε έναν αγώνα 2:30 ωρών..
Η Ελασσόνα βρίσκεται στην 7η θέση της Βαθμολογίας με 8 πόντους , ενώ ο Ερμή Δράμας στην 11η θέση με 3 πόντους..
Η διοίκηση του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με μήνυμα της : ΄΄ καλεί όλους τους φιλάθλους  να παρευρεθούν στο κλειστό , να εμψυχώσουμε τα κορίτσια της ομάδας, ώστε και αυτή τη φορά να φύγουν νικήτριες από τον αγωνιστικό χώρο . Ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, όπου με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε, να είμαστε εμείς οι νικητές και συγχρόνως να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα..΄΄

Add Comment