Χόρεψε ο Σύλλογος Γονέων Δολίχης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δολίχης την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στο κατάστημα του Κ. Λιόλιου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης, ως γνωστόν, ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την έναρξη των δικαστικών ενεργειών για να παραμείνει σε λειτουργία το δημοτικό σχολείο.
Κατά συνέπεια, δημιουργούνται ερωτήματα γιατί η συμμετοχή του κόσμου στο χορό ήταν σχετικά μικρή.

Παρ’ όλα αυτά η διασκέδαση κράτησε κυριολεκτικά μέχρι το πρωί.

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δολίχης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν τον αγώνα για τη συνέχιση της λειτουργίας του δημοτικού σχολείου. Μέσα σ’ αυτούς συγκαταλέγεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Δολίχης «Η Τριπολίτιδα», καθώς και ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος της Λάρισας και της Ελασσόνας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί και τον εκδότη της εφημερίδας «Η Έκδοση της Ελασσόνας» κ. Απόστολο Βάλλα για την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα του.

Ευχαριστεί, επίσης, τον καταστηματάρχη κ. Κώστα Λιόλιο που συνέβαλε οικονομικά με το ποσό των 200 € καλύπτοντας μέρος των εξόδων για την  ορχήστρα της χοροεσπερίδας, τον κ. Γιώργο Διβανή για την προσφορά των 60 €, όλους τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειοφόρο, καθώς και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την χοροεσπερίδα.

________________
Δικαστική αγωγή

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων υπέβαλλε δικαστική αγωγή κατά της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για τη συγχώνευση του δημοτικού σχολείου Δολίχης.

Add Comment