Νέα Γενεά – ΓΣΕΕ βόλεϊ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3ος ομιλος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ελασσόνας, για τον δύσκολο εκτόςέδρας αγώνα με την Νέα Γενεά, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.
Για την Ελασσόνα, είναι το 4ο δύσκολο παιχνίδι στη σειρά ( ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΕΑΛ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ) και έπειτα, από την ήττα , από την Σταυρούπολη ,τα κορίτσια του Βάιου Παναγιωτου, είναι αποφασισμένες ,να ξαναγυρίσουν στις θετικές εμφανίσεις και να αποδείξουν, πως η ήττα με τον ΕΟΣ ήταν μια κακή παρένθεση.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε ομαλά και στις καθημερινές προπονήσεις της εβδομάδας, οι αθλήτριες δώσανε το καλύτερό τους εαυτό, απόδειξη της μεγάλης επιθυμίας της ομάδας να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στο Ασβεστοχώρι.
Το μόνο αρνητικό της όλης κατάστασης στην ομάδα, είναι οι απουσίες των δύο αθλητριών ΜΠΟΎΣΙΑ ΣΟΦΗ, και ΚΑΤΣΑΡΕ ΚΩΝ/ΝΑ, λόγω σχολικών υποχρεώσεων η Κατσαρέ και μη εξασφάλισης άδειας από την Σχολή της η Μπούσια!
Σίγουρα δύο σημαντικές απουσίες, αλλά η ομάδα φέτος έχει αποδείξει, πως μπορεί να στηρίζεται στα δικά της παιδιά _ 5 από τις 7 αθλήτριες της βασικής ομάδας εξάλλου είναι Ελασσονίτισσες – και η λύση θα βρεθεί από τις δύο 13χρονες μικρές αθλήτριες, Μπελαή και Γκαραβέλη!
Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις: Μπούσια Χάιδω, Πλιάκα, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Λίτσιου, Δίρβα, Πέτσα, Παπακώστα, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Μπελαή, Γκαραβέλη ,Παπαιωάννου.

live streaming Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ –ΕΛΑΣΣΟΝΑ
την ιστοσελίδα www.live1tv.eu

Η μετάδοση αγώνων βόλεϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) συνεχίζεται όλο και πιο δυνατά!
Από τις αρχές Νοεμβρίου το άθλημα απέκτησε τον δικό του τρόπο και χώρο προβολής με ζωντανές, αλλά και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από όλες τις Εθνικές Κατηγορίες, το Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και γενικότερα όλων των εκδηλώσεων που αφορούν την ΕΟΠΕ μέσω της επίσημης συνεργασίας με την ιστοσελίδα www.live1tv.eu
Έτσι λοιπόν το Σάββατο 17/11/12 και ώρα 18:30, θα μεταδοθεί ζωντανά στο internet και στην παραπάνω ιστοσελίδα ο αγώνας βόλει γυναικών, μεταξύ των ομάδων ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ – Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Add Comment