4 Σενεγαλέζοι πιάστηκαν μέσα στην Ελασσόνα

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ
Του Γιάννη Μουκίδη

Νέο «χτύπημα»(…το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα) στο παραεμπόριο, κατάφερε το περασμένο Σάββατο το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.
Μεσημεριανές ώρες, άνδρες του Τμήματος έβγαλαν νέο «λαυράκι», αφού έπιασαν, μέσα στην πόλη της Ελασσόνας, ένα Ι.Χ. μάρκας «Ρενώ»(…στη φωτογραφία) με 4 Σενεγαλέζους, φορτωμένο με εμπορεύματα.
Οι συλληφθέντες είχαν σχεδιάσει να πουλήσουν την πραμάτεια του στην Ελασσόνα και στην γύρω περιοχή. Μέσα στο γκρι αυτοκίνητο βρέθηκαν: 87 φουλάρια, 25 φακοί, 30 τσαντάκια, 30 πορτοφόλια, 65 ρολόγια, 65 ζώνες, 10 ομπρέλες, 40 «μπρασελέ», αλλά και …8 κολόνιες!
Φυσικά, όλα τα αντικείμενα προς πώληση στερούνταν παραστατικών εγγράφων(…κοινό μυστικό).
Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν προσωρινά στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Όπως έγινε γνωστό, κλήθηκε αμέσως η Δημοτική Αστυνομία Ελασσόνας για την καταγραφή του εμπορεύματος, την κατάσχεση και την καταστροφή του.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Δημ. Οικονόμου, που ενημερώθηκε για το καινούργιο «λαυράκι», δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομίας, για την πάταξη του παραεμπορίου(«μάστιγα» για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, για τις δύσκολες εποχές που βιώνει).

Add Comment