Αντάμωμα μαθητών Δημοτικού Σχολείου Αετοράχης

ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Με πρωτοβουλία της επιτροπής μαθητών του δημοτικού σχολείου Αετοράχης κατά τη δεκαετία 1950, διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν των δασκάλων Δημητρίου Ράπτη και Γεώργιου Φώλια το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αετοράχης, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοράχης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει κεντρική ομιλία για το έργο και την προσφορά των δύο δασκάλων, θα πάρουν το λόγο οι μαθητές εκείνης της περιόδου και θα απονεμηθούν πλακέτες προς τιμήν των δύο εκλιπόντων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα και χορός.
Μήνυμα επιτροπής μαθητών: Αγαπητοί συμμαθητές, Όσοι ζήσαμε μαζί τα μαθητικά μας χρόνια, όσοι είχαμε κοινά παιδικά χρόνια, όσοι είχαμε κοινούς δασκάλους τους Δημήτριο Ράπτη και Γεώργιο Φώλια, θέλουμε να συναντηθούμε για να θυμηθούμε και να ζήσουμε πάλι όλοι λίγες στιγμές από τα παλιά και να θυμηθούμε όσα περισσότερα μπορούμε από την τότε ανέμελη ζωή μας. Η Επιτροπή Μαθητών: Ευστάθιος Η. Δημητριάδης, Παύλος Λ. Κατσίδης, Μαρία Κουτόβα – Αβδελιώτη

Add Comment