Στην Ελασσόνα το Super Cup γυναικών βόλεϊ

Στις 7 Οκτωβρίου στα πλαίσια των 100 χρόνων ελεύθερης Ελασσόνας
ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ : “τεράστια επιτυχία για τον Ελασσονίτικο αθλητισμό και για τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας”

Έμοιαζε σαν ένα άπιαστο όνειρο πριν λιγο καιρό, οι πιθανότητες να ανατεθεί ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, όπως η Ελασσόνα, ήταν μηδαμηνές.
Η Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης όμως, μας ξάφνιασε όλους θετικά.
Στη τελευταία συνεδρίασή της και στα πλαίσια, αφενός, της επιδίωξής της –όπως μας ανέφεραν- να φέρουν σημαντικές διοργανώσεις στην Επαρχία και αφετέρου η ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος στην περιοχή της Ελασσόνας, συντέλεσαν θετικά ,ώστε η Ελασσόνα να αναλάβει τη διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Λαρισαίου προπονητή Οικονόμου Αποστόλη και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός, του Τέλλη Σωτήρχου, θα αναμετρηθούν στο τερέν του κλειστού γυμναστηρίου Ελασσόνας, τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου,για τον 1ο τίτλο της χρονιάς.
Συνδιοργανωτές και αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του αγώνα θα είναι:
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΙ
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας της Περιοχής και ευελπιστούμε να ανταποκριθεί ο φίλαθλος κόσμος της Επαρχίας.
Διοργανώσεις, σαν και αυτή, λείπουν από την Επαρχία και είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και στους κατοίκους των μικρών αστικών περιοχών, να παρακολουθήσουν από κοντά Βόλει υψηλού επιπέδου!!

Add Comment