Δυνατό φιλικό ΠΟΕ – Λαμία στην Ελασσόνα

Π.Ο.Ε – Λαμία 1-1
Του Γιάννη Μουκίδη

Δίκαιο το 1-1 στο χθεσινό φιλικό αγώνα μεταξύ του Π.Ο. Ελασσόνας και της Λαμίας, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι στο γήπεδο της Ελασσόνας.
Ο ανανεωμένος φετινός Π.Ο.Ε. έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παίζοντας με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και με ποδοσφαιριστές ορεξάτους, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, την Λαμία(συγχώνευση Λαμίας και Αγρότη Λιανοκλαδίου) που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον μαραθώνιο της Δ΄ Εθνικής.
[wpg_thumb]
Στο 20΄, μετά από κόρνερ του Καραγκούνη, ο Λουκαίδης της Λαμίας με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 για τον Π.Ο. Ελασσόνας(αυτογκολ)!
Στο 52΄, ο Τόλιος του Π.Ο.Ε. έδωσε την μπάλα στον δραστήριο Φώτη Γκουντρουμπή, που σούταρε από καλή θέση, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια.
Στο 61΄, ο Τσιτούρας της Λαμίας με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα …μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νούσια.
Στο 75΄, ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της Λαμίας.
Στο 81΄, μετά από λάθος του τερματοφύλακα Νούσια, ο διαιτητής καταλογίζει έμμεσο. Ο Γκούρλιας της Λαμίας με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1 – 1.
Στο 82΄, μετά από ωραία επίθεση της Λαμίας, ο έμπειρος Νούσιας προλαβαίνει και διώχνει.
Στο 86΄, ωραίο σουτ του Μπέσσα και ο Νούσιας μπλοκάρει σωτήρια, μέσα σε χειροκροτήματα.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα, και χαρακτηρίστηκε και από δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Ο διαιτητής αναγκάστηκε στο β΄ ημίχρονο να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί.
Πάντως, ο Π.Ο.Ε. με την χθεσινή του απόδοση, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπουμαρσόπουλος, Τσακνάκης, Ακρίβος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Κουμπούρας, Στάθης, Παπαποστόλου, Γκουντρουμπής Λάζαρος, Σκλάβος, Καραγκούνης, Μουρατίδης, Τόλιος, Κρίτσας, Γκουντρουμπής Φώτης.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σισμανίδης, Βάλλας, Τσιαλέμης, Παναγιώτου.

ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Κοντογιώργος, Λουπείδης, Στυλιανός, Τσαμαδιάς, Παϊζάνος, Πάνου, Παπαγεωργίου, Καλύβας, Αντωνίου, Μπενίσκος, Χριστοδούλου.
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι: Καρανάσιος, Σπυριδάκης, Τσιλίκας, Ταμάμης, Τσιτούρας, Καββαδίας, Μπέσσας, Λαίνάς, Γκούρλιας, Πανέτσος, Καταραχιάς, Παπαμίχος, Μαδούρας.

Add Comment